Hans van Eijsden Photography

is creating Photography and image editing tutorials in Dutch

Select a membership level

Kopje koffie

$2
per month

Voor de prijs van een kopje koffie per maand leer ik je professioneel werken met Capture One, via een selectie van de exclusieve video's die hier voor je zijn met interactie.

Het idee hierachter is dat ik het voor iedereen betaalbaar wil houden om te kunnen blijven leren.

Als eerste de nieuwste video's

$5
per month

Je bent geweldig! Dit niveau zorgt ervoor dat ik sneller bij mijn goals kan komen en dat ik je kan voorzien van extra inside videoinformatie en je kan betrekken bij verdere toekomstige projecten. Je ziet nieuwste video's als eerste.

Korte hulp via PM-systeem

$10
per month

Al het bovenstaande, maar dan met gepersonaliseerde hulp via het privé-berichtensysteem hier. Ik behandel kort met je jouw persoonlijke vragen, wensen en ideeën. Beantwoorden doe ik zelf of laat ik doen, binnen 48 uur.

2

patrons

$3

per month

About Hans van Eijsden Photography

Leer om net als Hans je foto's op de hoogste kwaliteit te verwerken in Capture One: de professionele fotoverwerkingsstandaard.

Neem hier op Patreon deel aan een interactieve continu lopende videocursus waarbij ik je leer werken met de Capture One-software, gewoon door mij uitgelegd in het Nederlands.
Capture One is de hoge kwaliteit fotoverwerkingssoftware waarmee professioneel wordt gewerkt in voornamelijk de portretfotografie, landschapsfotografie, productfotografie en bedrijfsfotografie.
Ik deel mijn vaardigheden met je, inclusief de kleine onbekende tips & tricks die er juist voor zorgen dat je nog sneller klaar kunt zijn met het verwerken van je foto's.
Met mijn lessen leer ik je marktconforme resultaten bereiken waarbij je fotowerk technisch moeiteloos kan voldoen aan de hedendaagse internationale commerciële high-end fotostandaarden. Daarom leg ik alles uit in het Nederlands, maar met Capture One ingesteld op de Engelse taal.

Tussen deze video's door wil ik ook andere inkijkjes gaan geven in mijn dagelijkse werk. Ik denk zelf aan het werken in Photoshop, werken met een Wacom-tekentablet, het plaatsen en kiezen van licht, het meten van licht, voor- en na-versies en ik zal zo veel mogelijk proberen in te gaan op specifieke videoverzoeken van je.
Wanneer ik aangepaste kleureffecten toe pas in Capture One, zal ik die hier gaan delen als downloadbare Capture One Style. Op die manier kun je die op je eigen foto's gaan toepassen.

Ik doe mijn best om alles wat ik uitleg eenvoudig en tegelijkertijd maximaal informatief te houden, zodat je ongeacht je kennis en ervaring vanaf de eerste video kunt instromen, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo.
Het succes en de inkomsten van dit project zorgen ervoor dat ik meer tijd kan steken in het maken van video's, nieuwe dingen kan blijven leren en vervolgens kan ik dit op een begrijpelijke manier aan je uitleggen.
Ik wil weer meer vrij werk gaan doen zodat ik in de toekomst je een aantal backstage-previews met uitleg ervan kan gaan geven.

Na gestart te zijn in 2006 vind ik dat ik het mooiste beroep ter wereld heb, en dat enthousiasme deel ik graag met je. Les geven in het gebruik van Capture One brengt me nog dichter bij mijn ultieme doel: zorgen dat men in Nederland en België qua fotoverwerkingskwaliteit en -productiviteit ook internationaal mee kan komen met de manier waarop er gewerkt wordt in de professionele studio's in steden als Parijs, New York en Milaan.

Hoe stel je de taal van Capture One in? Hier leg ik het je uit:

Capture One wordt gemaakt door Phase One, uit Denemarken.
Als bedrijf hoef je dus niet uit de VS te komen om op specifieke softwaregebieden marktleider te kunnen worden. :-)
Ik word niet betaald door Phase One en heb er geen specifieke banden mee: ik sta volledig los van de softwaremakers en baseer mijn meningen op eigen ervaringen, feedback van mijn opdrachtgevers, eigen metingen en eigen onderzoeken.
Op die manier kan ik eerlijk naar je zijn en blijven.
Goals
$3.18 of $75 per month
Opfriscursus Final Cut Pro
Al jaren maak ik met deze prachtige software video's klaar, maar de specifieke kennis is bij me weggezakt: alleen de basiskennis is nog over.
Ik wil weer leren hoe ik diverse beelden van diverse bronnen (scherm, telefoon, spiegelreflex) met de hoogste kwaliteit monteer, om dit vervolgens te kunnen laten zien in de video's die ik hier met je deel.

1 of 5
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 17 exclusive posts
2
Images
1
Link
1
Writing
14
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 17 exclusive posts
2
Images
1
Link
1
Writing
14
Videos

Recent posts by Hans van Eijsden Photography

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits