Heidi K

is creating articles, videos, audio and food for thought

Select a membership level

Happy Patron

reward item
reward item
$1.50
per month
Tue vaikuttamistyötäni eurolla kuussa! Saat vastineeksi pääsyn Kysy Heidiltä -palstalle, jossa vastaan teidän kysymyksiin joka toinen viikko. Tätä sisältöä et näe muualla! Pääset samalla osaksi suljettua yhteisöä, jossa voit käydä keskusteluja minun ja samanmielisten tyyppien kanssa. Tervetuloa!
  • Kysy Heidiltä -palsta
  • Yhteisö chat

Power Patron

reward item
reward item
$4.50
per month
Tue työtäni somessa ryhtymällä kuukausitilaajaksi. Alle neljällä eurolla kuussa saat viikoittaista sisältöä, jota et näe missään muualla! Pääset kurkistamaan sisällöntuotannon tekemisen kulissien taakse ja saat viikoittain lisämateriaalia videon, audion tai tekstin muodossa. Pääset samalla osaksi suljettua yhteisöä, jossa voit käydä keskusteluja minun ja samanmielisten tyyppien kanssa.
  • Minipodcast
  • Kulissien takana
  • Kysy Heidiltä -palsta
  • Yhteisö chat

About Heidi K

Tämän sivun kautta voit tukea työtäni sosiaalisessa mediassa, jotta voin jatkossakin tarjota sisältöä ilman mainoksia tai kaupallisia yhteistöitä. Vastineeksi tuestasi saat sisältöä, jota et näe missään muualla: minipodcasteja, artikkeleita, Q&A-hetkiä ja toisinaan myös videoita. Voit itse vaikuttaa siihen, minkälaista sisältöä haluaisit nähdä! Aiheina ovat ainakin arjen pikkuisen parempi ravitsemus, ruokasuhde, syömisen psykologia, hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuus, liikuntasuhde, hyvinvoivampi arki ja lempeä elämäntapa. Kiitos vilpittömästi, että olet mukana mahdollistamassa tärkeän terveystiedon, joustavan ruokasuhteen ilosanoman sekä lempeän elämänasenteen levittämistä!
Goals
3% complete
Tavoitteenani on tarjota laadukasta, kehittävää ja edullista sisältöä pienelle yhteisölle, jonka kanssa voin ideoida, innostua ja juonia siistejä uusia juttuja! Uskon, että yhteisössä on voimaa. Tavoitteen täyttyminen merkitsisi, että olen taas lähempänä unelmaani eli mahdollisimman monen ihmisen auttamista. Ootko mukana?
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 105 exclusive posts
33
Audio releases
36
Images
8
Links
2
Polls
19
Writings
11
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 105 exclusive posts
33
Audio releases
36
Images
8
Links
2
Polls
19
Writings
11
Videos

Recent posts by Heidi K

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits