Henk Rijckaert

is creating Video's

Select a membership level

Koterijvriendje
$1
per month
Met deze bijdrage ben je een officieel Koterijvriendje. Dat betekent dat je hier regelmatig een blik achter de schermen te zien krijgt of sneak preview van een toekomstig project... en als je braaf bent krijg je misschien een sticker om mee uit te pakken bij je vrienden.
Koteraar
$2
per month

Met deze bijdrage mag je jezelf een echte koteraar noemen. Dat betekent dat je alles krijgt wat een Koterijvriendje krijgt en daar bovenop ontvang je als eerste een mail wanneer er nieuwe workshops georganiseerd worden. Zo ben je er zeker van dat je één van de felbegeerde plaatsen kan bemachtigen.

Kotheerser
$5
per month

Proficiat je bent een echte Kotheerser. Daardoor geniet je, naast enorm veel aanzien bij je vrienden ook van alle voordelen die een koteraar ontvangt. Maar daar bovenop mag je samen met nog één persoon gratis naar één van mijn optredens (in het begin van elk speelseizoen stuur ik een mail met alle plaatsen waar dat mogelijk is, jij laat je keuze weten en komt kijken) en je krijgt 20 % korting op alle workshops die ik geef (niet de workshops van externen).

180

patrons

$493

per month

About

HEY! Als je hier bent betekent dat dat je overweegt om mijn You-Tube activiteiten te steunen. Daar ben ik je nu al super dankbaar voor. De Koterij is een project dat mij zeer nauw aan het hart ligt en is misschien ook wel één van mijn meest ambitieuze ideeën. Ik wil hiermee doorgaan, verder bouwen, verder leren en creëren. Elke week opnieuw een aflevering online zetten die mensen inspireert en entertaint. 

Dat jij mij hierbij wil helpen doet mij enorm veel deugd. Hier aan de rechter zijde kan je zien hoe je mij kan helpen en wat jij daarvoor in de plaats krijgt.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
5
Writings
2
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
5
Writings
2
Videos

Recent posts by Henk Rijckaert

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits