henningsverden

is creating experimental podcasts blasting your mind

Select a membership level

Støttemedlem 🤗

$6.50
per month
Som en herlig støttemedlem vil du få tilgang til eksklusivt innhold kun for Patreon medlemmer og gi Henning tilgang til en cortado.
  • Eksklusivt innhold kun for Patreons

Hennings Venn 🙌

$13
per month
Som en god venn vil du få tilgang til eksklusivt innhold kun for Patreon medlemmer og gi Henning tilgang til en iskald øl.

Som alle gode venner, vil du også få en shoutout på podcasten. 

Og hvis jeg får det til, sender jeg deg etter noen måneder et sjukt klistremerke eller noe. Bare én måte å finne ut av dette på!
  • Eksklusivt innhold kun for Patreons
  • Shout out på podcasten

4

patrons

$24

per month

About henningsverden

Kjære podcastlytter, kjære venn!

Dette er en hyggelig plass hvor du kan støtte podcasten Hennings Verden, og få tilgang til spesialmateriale. Her kommer timeslange rants som ikke er modne for allmenheten, men modne for oss.

Jeg elsker å produsere podcasts og snakke til dere der ute, men samtidig fører podcasten til en del kostnader. Det er akkurat her jeg trenger din hjelp. Patreon-laget, skal bli et fint community, og jeg skal jobbe beinhardt for å nå målet om å skape enda bedre innhold og verdi for deg. Ved å registrere deg på denne siden og støtte podcasten, vil du gi en liten slant med penger til en god sak og støtte meg direkte i arbeidet. 

Og hvis du ikke har lyst til å støtte arbeidet, så går det helt fint! Det vil alltid være den vanlige podcasten du kan lytte til fra uke til uke.

Uansett hva du velger, så er jeg utrolig takknemmlig for at du lytter på podcasten og håper du vil være med videre på denne rare, lærerike reisen.

TAKK ALLE SAMMEN
FULL POWER
FULL LOVE

Henning K

Become a patron to

2
Unlock 2 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by henningsverden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits