Grávuj Miklós Henrich

is creating running stories

0

patrons

$0

per month

About

Salut,

Mă numesc Grávuj Miklós Henrich.

Sunt un om cu bune și cu rele, făcând lucruri bune dar și greșeli. Ultima mea mare greșeală ar fi „hibernarea” în ultimii 7-8 ani, timp în care am stat mai mult la birou și am practicat prea puțin sport sau chiar deloc.

Greșeala a fost suficientă ca să acumulez 106 kilograme, care să îmi afecteze în mod negativ foarte multe aspecte din viața mea. Însă la fel cum într-o zi și ursul iese din bârlog, așa m-am trezit și eu într-o zi în care mi-am zis că ajunge cu bătaia de joc.

O singură viață avem și este recomandabil să nu ne batem joc de ea!

Urmărește pagina mea ca să vezi efectele pozitive provenind din alergare și mișcare. Învață din experiența mea cum să eviți diferite greșeli pe care eu le-am trăit pe pielea mea.

Am creat această pagină de Patreon pentru ca tu să mă poți sprijini în antrenamente, competiții și relatările mele celor interesați de a alege o viață mai sănătoasă și să facă sport. Timpul, combustibilul, cazările, încălțămintea, hainele și multe altele sunt destul de greu de susținut atunci când competițiile, implicit poveștile pentru public, sunt destul de dese.

Eu cred în colaborările pro-bono și nu doresc gratuități. Nimeni nu mă obligă să trăiesc o viață de sportiv, dar consider că este o opțiune fericită și sunt sigur că trăirile, experiențele și sfaturile mele pot fi utile multor oameni, care și ei la rândul lor poate se află într-o „hibernare” și poate se vor inspira din povestea mea.

Ce se întâmplă cu cei care citesc doar postările de pe henrich.ro?

Pe acel blog împărtășesc învățăminte, experiențe și sfaturi legate de alergat. Le împărtășesc cu mult drag, fără rețineri și integral. Este o deschidere și voință de a mea de a povesti la oricine povestea mea. Ca și cum aș sta la vorbe cu un prieten sau chiar un om străin, dar pozitiv, și i-aș povesti chestii legate de alergat. Nu vor exista postări împărțite cu prima parte pe blogul personal și a doua parte pe Patreon cu plată.

Totuși la ce fel de postări se pot aștepta cei interesați pe platforma Patreon?

Păreri sensibile legate de antrenamente și competiții, recomandări prietenești, detalii pretențioase pe care de obicei le povestești prietenilor, latura tehnică ce o voi dobândi în timp (pentru că nu doresc ca blogul personal să se transforme într-o carte de matematică și fizică) și alte materiale bonus similare.

Să presupunem că devii cunoscut într-o activitate și un grup de oameni sunt interesați de povestea ta. Normal că le vei oferi povești integrale și adevărate. Doar nu vrei să te joci cu încrederea lor. Dar dacă după întâlnire te retragi la o bere cu un prieten, oare e posibil să îi detaliezi mai adânc anumite aspecte ale poveștilor tale? Da! Na, asta se va întâmpla și aici. Recomand celor care doresc să consume povestea mea mult mai detaliat, poate chiar la un nivel ușor fanatic.

Te invit să călătorim împreună în această poveste aparte pe care am decis să împart celor interesați.

Cu respect,
G. Miklós Henrich

Goals
$0 of $500 per month
Când voi ajunge să câștig $500 pe lună prin activitatea de pe blog, am să încep să creez cel puțin un conținut video pe săptămână.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Grávuj Miklós Henrich

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits