Hoću u pozorište

is creating stories about theatre

Select a membership level

HuPer
$5
per month

Ako odlučite da podržavate naš rad sa $5 ili više, imate mogućnost da:
- učestvujete u svim našim giveaway akcijama (bedževi, cegeri i još mnogo toga)

- postavljate pitanja glumcima i rediteljima u intervjuima samo za naše Patrone

4

patrons

$15

per month

About

Zdravo ljudi, mi smo ekipa portala Hoću u pozorište, skoro smo proslavili drugi rođendan.
Iza dve godine pisanja vesti, repertoara, recenzija, intervjua, izveštavanja sa festivala je grupa mladih entuzijasta starosti između 18 i 30 godina. Za to vreme kreirali smo platformu koja sadrži skoro sve relevantne informacije iz pozorišnog sveta Srbije. Naši ciljevi rastu, naše ideje su sve veće, i da bismo ih ostvarili potrebna nam je vaša pomoć. Ako želite da nam pomognete da putujemo u sva pozorišta u Srbiji, kreiramo audio i video podkaste, organizujemo tribine, gostovanja, radionice, predavanja, a jednog dana i naš festival POSTANITE NAŠ PATRON.

Nakon registracije i odabira iznosa koji će se automatski skidati sa vašeg računa svakog meseca, moći ćete da pratite naš dalji rad, ali i više od toga - naši patronima smo omogućili različite poklone: bedževe, cegere, mogućnost da smišlalju pitanja za intervjue sa našim sagovornicima iz sveta pozorišta…

Podrškom naše patreon kampanje, omogućavate našem volonterskom timu da ostvari svoje dugoročne i kratkoročne ciljeve: da posećujemo festivale i premijere širom Srbije, pokrenemo svoj radio podcast i da na taj način proširimo svoje delovanje, i da nastavimo da vam približavamo pozorište kroz našu prizmu.

Goals
$15 of $175 per month
Za održavanje sajta, stranice, putovanja na festivale, premijere
1 of 2
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits