HolZöldebb?

is creating website of eco-frienly solutions, green radio show, mobile app

0

patrons

$0

per month

About

Kedves Környezetbarát!
Dear Eco-Friend, please find English below!

holzoldebb.hu ötlete egy hulladékcsökkentésről szóló workhop-on pattant ki a fejünkből, ahol a környezettudatos résztvevőkből álló munkacsoportok egytől-egyig arra jutottak, hogy sokkal könnyebb lenne fenntartható módon élni, ha létezne egy nyilvános adatbázis, ahol zöldebb alternatívákat találhatunk a hétköznapokban használt dolgaink fenntarthatóbbra váltására.

Megcsináltuk. Azért, hogy ha szeretnél az életed valamilyen területén egy kicsivel (környezet)tudatosabbá válni, ezen az oldalon könnyedén megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb, zöldebb szolgáltatót, akár térképen is.

A környezetvédelem egyre divatosabb manapság, amely rengeteg új zöld, vagy zöldnek mondott terméket és szolgáltatót hoz a globális piacra.

Hisszük, hogy a (környezet)tudatosság sikere abból fakad, hogy az egyén a rendelkezésére álló lehető legtöbb tudást felhasználva és az alternatívákat megvizsgálva értékrendjének megfelelően választ; nem pedig abból, hogy olyat vásárol, amiről valaki azt mondta, hogy jó. Éppen ezért folyamatosan gyűjtjük a környezetvédelmi szakértő szervezeteket és blogokat, információforrásokat, hogy a holzoldebb.hu-n a kritikus gondolkodáshoz szükséges tudás is rendelkezésedre álljon.

2019 októberétől mindezekről a HolZöldebb? Beszélgetések rádióműsor keretében beszélgetünk meghívott szakértőkkel az Open Air Rádión minden szerdán 19 órától. Műsorunk célja, hogy terjesszük a környezettudatosság gondolatát és megbízható szakembereket kérdezve releváns információkkal gazdagíthassuk a közösségi tudást.

Célunk, hogy a közösség erejével összegyűjtsük Magyarország összes - valamilyen környezetbarát megoldást alkalmazó - szolgáltatóját, valamint a téma meghatározó szakértőit, hogy információbázist biztosítsunk a tudatos fogyasztóknak és ismertséget a tudatos termelőknek/szolgáltatóknak, annak érdekében, hogy együtt őrizhessük és élvezhessük kis országunk kincseit még nagyon sokáig.

Támogathatsz minket környezetbarát szolgáltatók és szakértők ajánlásával is a www.holzoldebb.hu/ajanlok aloldalon.

Adományozóinkat hálánk jeléül feltüntetjük oldalunk Hála Falán, kérés esetén logóval is.
Keress minket bátran a [email protected] e-mail címen!

Szeretettel:
a HolZöldebb? csapata


---
Dear Eco-Friend,

This www.holzoldebb.hu (like www.wheregreener.hu) website collects all the eco-friendly solutions and sources of related knowledge to make the change easier for those people who want to live sustainable. 

We have a HolZöldebb Beszélgetések (like WhereGreener? Talks) radio show as well which is live on Open Air Radio (Hungary's first festival radio) every Wednesday from 19.00.

Our focus now is on Hungary, because we have a lot to change and educate here, but our vision is to expand this project for other countries too with the help of volunteers from several nationalities.
Are you interested in this project? Please write us for more English information to [email protected], we are happy to share or meet for a (fair trade) coffee if you are in the beautiful city of Budapest. :)

Although this is a Hungary-focused website we have a 'Best practices from aboad' topic. You can support us with 
recommending your favourite eco-friendly solution or source of eco information as well.

Donation is still a bit far from our culture (although it is improving rapidly nowadays) so we are glad for any donations also from abroad since enviroment protection is for our one and uniqe beautiful Earth.  All supporters (or their logos") will be shown on our 
Thanks Wall on our website as a token of our appreciation.

Greetings from Hungary,
Team of HolZöldebb? 

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits