Hyp-R

is creating atom YouTube videókat!

Select a membership level

Hájpa!

$1
per month
  • De jó, hogy vagy nekünk! Tényleg, a legkisebb is számít, nem vagyunk telhetetlenek. Soha többé nem bújhatsz el a hálánk elől!

Hájpa, hájpa!

$2
per month
  • Kétszeresen is örülünk, hogy vagy nekünk, és marha nagy igyekezettel próbálunk több videót csin... minek gépelek? Takarodjak vágni! :)

Heti hájpa!

$5
per month
  • A fenti három adag hálán kívül minden Heti Netesben kiírjuk a nevedet ÓRIÁSI nagy betűkkel. Olyan giga naggyal, tudod. Amekkorát a YouTube le tud tömöríteni.

5

patrons

$10

per month

About Hyp-R

Mi a Hyp-R folyik itt?

Hobbinak indult. Ez lett belőle. :) Mi, a hájperes csávók egyszerűen azzal akartunk foglalkozni, ami minket, pasikat érdekel, és ha már így teszünk, készüljön belőle vicces anyag neked, kedves néző. Itt nem találsz hosszas uncsi kiértékeléseket, fizetett tartalmakat, csak fogyasztható, jellemzően vidám videókat. Nem célunk untatni. :)

Mi ez a Patreon-os oldal?

Itt tudsz minket támogatni, hogy jobban/többet produkálhassunk. Nem koldulunk, viszont minden forint (dollár, euró, dirham, vatevör...) jól jön, amikor a következő vicces forgatásunkra készülünk. Minél több a támogatás, annál több anyaggal háláljuk meg. A Patreon ebben tud segíteni, ahol kvázi "feliratkozni" tudsz ránk havi picike összeggel.


Nézd át a jobb oldali sávot, mert nem csak a köszönetünket kaphatod cserébe!


Jó, értem, faxa, de mit kell megnyomni?

A jobb oldali hasábban tudsz választani a jobbnál jobb tételekből. És előre is köszi!

*** = ez a tétel 3 havi folyamatos feliratkozás után kapható meg. Jelentkezz érte, ha elérted!
Goals
$9.50 of $100 per month

Ic elájv!

Továbbra is angol-tanári szájon verést kockáztatva fonetikusan leírt angol szavakkal jelentkezünk. Tehát, havi 100 dodónál úgy ítéljük, a patreon oldalunk életre kelt! Élő adásban Ákos beolvassa az eddigi patreonok nevét, a háttérben Gram 3 labdával zsonglőrködik. Elrontás->újrakezdés. Viccczes lesz!
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Link
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Link

Recent posts by Hyp-R

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits