Ideas Factory

is creating подкрепяща се селско-градска общност

Select a membership level

ФАБРИКАНТ

reward item
reward item
$13
per month
Любовта на фабриканта е безценна! Фабрикант в нужда се познава! Благодарим ти за доверието и че ни храниш с порция месечна увереност!👇

 • Всеки месец получаваш истинска хартиена картичка-изненада със снимка от някоя от резиденциите, които организираме в български села.
 • Достъп до определени обучителни материали и други изненади, само за нашите патрони.
 • General support

СЕЛОБОЖАТЕЛ

reward item
reward item
$32
per month
Повечето от нас свръзват детството си със селото и прекараните летни дни при баба и дядо. Колко прекрасно беше нали? Затваряш очи и се впускаш в размисли за отминалите дни? После ги отваряш и осъзнаваш, че в съвремието, в което се намираме подкрепата ти е от изключително значение за селото и за нас и нашата работа! За което ти благодарим!👇

 • Всеки месец получаваш истинска картичка-изненада със снимка от някоя от резиденциите, които организираме в български села.
 • При желание от твоя страна получаваш среща с екипа и безплатно участие в работилница, която ние организираме.
 • Ежемесечно получаваш на имейла аудиозапис специално изготвен за теб съдържащ философски или фолклорен откъс от разговор с възрастни хора от села записан по време на някоя от нашите резиденции.
 • Получаваш еднократно комплект със стъклени юзчета за теб, твоите приятели и цялото семейство!
 • Онлайн достъп до определени материали, само за нашите патрони.
 • General support

ЗАСТЪПНИК

reward item
reward item
$63.50
per month
Ти си истински пазител на: селото, традициите, обичаите и идеите, които популяризираме! Екипът ни ти е изключително благодарен за щедрата подкрепа и ще те възнагради, я с буркан лютеница, я с някое друго обучение, което организираме: 👇

 • Получаваш директен достъп до нашия екип посредством затворена “secret” Facebook група, в която ще имаш директна връзка с нас, достъп до обсъжданията ни, идеите, инициативите и плановете, които обсъждаме. Както и непосредствена връзка до голяма част от ресурсите ни.
 • Достъп до редки цитати и местни поговорки записани лично от нас от истински хора от селата, в които сме работили.
 • Ще имаш възможността да придобиеш обучителни материали, наръчници, игри и изпитани методологии изработени от нашите местни и/или международни партньори. Както получаваш и топла връзка към нашите международни партньори. Готино, нали?
 • Ще има възможността да преживееш заедно с нас събития, като например може да се включиш в нашите емпатични вечери или закуски и други споделени моменти. По този този начин искаме да се докоснеш до общността ни и да усетиш уникалната енергия.
 • Достъп до определени материали, само за патрони.
 • И на последно място но не по важност, получаваш еднократно комплект със стъклени юзчета за теб, твоите приятели и цялото семейство!
 • General support

6

patrons

$77

per month

About Ideas Factory

Здравейте, фабриканти! Вероятно ни разпознавате като сгушеното в центъра на София пространство, привличащо социално ангажирани творци, но в действителност имаме по едно новоизраснало сърце (и останало да бие там) във всяко село, където сме били с нашите резиденции и кратки доброволчески акции.

Какво важно правим? Свързваме хора в страната ни, на които им пука за качеството на живот на жителите на малките населени места, и насочваме тази емпатия към конкретни действия. Правим усърдни стъпки към подобряване на достъпа до някои основни блага, носещи радост и пълноценен живот - образование, култура, изкуство, разнообразно общуване и икономически възможности

За да продължава с тази мисия "на пълно работно време", имаме нужда от подкрепата на всички ви, които ни следят и припознават спешността й. 
Така ще сме способни да отдаваме цялото си време и енергия да поддържаме и разрастваме инициативите Резиденция Баба, артистични резиденции и С ръце за село - доброволчески акции в села.
Благодарим!

Become a patron to

6
Unlock 6 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Ideas Factory

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits