Igen a nemek közt

is creating Education videos

Select a membership level

Zöld alma

reward item
reward item
$3
per month
A tudás fájának gyümölcse egyszerre jelenti a paradicsomból való kiűzetést, másrészt az önmagunkra való ráébredést. Ráébredést arra, hogy bizonyos dolgokat nem feltétlenül jól csinálunk, és ez a tudatosítás segít az útkeresésben, fejlődésünkben, érésünkben. Ebben a csomagban a zöld alma az érés, érlelődő gyümölcs jelképe. Ehhez olyan videókat, animációkat, előadásokat kaptok, amik hozzájárulnak önismeretedhez. Segítenek párkapcsolatodban ,szeretetkapcsolataidban és a saját magadhoz való viszonyulásban a pozitív továbblépéshez.

 • Videóink 3 nappal hamarabb válnak elérhetővé számodra.

 • Early acces

Piros alma

reward item
reward item
$10
per month
A piros alma az érett gyümölcs. Vajon, hogyan lehet egy érett kapcsolatban is megőrizni a lángot, az inspirációt, miközben megteremtődik a szeretet, az intimitás. Filmjeink, animációink , előadásaink segítenek abban, hogy feltérképezd kapcsolatod különböző területeit, és személyre szabott akciótervet, konkrét eszközöket , technikákat kapj a továbblépéshez.


 • A videóink 3 nappal hamarabb válnak elérhetővé számodra.
 • Regisztrációkor küldünk neked, a párkapcsolatod egy területét lefedő tesztet, amit visszaküldve írásban kiértékelünk.

 • Early acces
 • Relationship evaluation

Arany alma

reward item
reward item
$100
per month
A mesebeli aranyalma segít neked abban, hogy azt a három dimenziót, ami a párkapcsolat legfontosabb hármasa az intimitás-szeretet, az inspiráció-szexualitás és harmadik pedig, hogy valódi társai legyünk egymásnak. Ennek bölcsességét kínáljuk számodra azzal, hogy nem csak filmjeinket mutatjuk be hamarabb és tesztekkel mérheted fel időről időre a kapcsolatod területét, hanem meghívunk egy-egy forgatásra is ahol mindez érlelődik bennünk és elkészül, jelenetekkel bemutatva.

 • A videóink 3 nappal hamarabb válnak elérhetővé számodra.
 • Regisztrációkor küldünk neked, a párkapcsolatod egy területét lefedő tesztet, amit visszaküldve írásban kiértékelünk.
 • Meghívunk téged egy élő forgatásunkra.
 • Early acces
 • Relationship evaluation
 • Live event

1

patron

$2

per month

About Igen a nemek közt

„Minden kapcsolatunk minősége egyenes arányban van azzal, hogy önmagunkkal milyen viszonyban vagyunk.” James Hollis

Missziónk: taní-tani az emberi kapcsolatokról.

Hiszünk a változásban, a változtatásban. Mindannyian egy olyan úton járunk, amely fejlődésünket szolgálja. Tanulhatunk kudarcainkból, kríziseinkből, ugyanakkor tanulhatunk könnyedebb formában, élvezettel is, görbe tükrön át magunkra ismerve. Ehhez a könnyebbik úthoz szeretnénk hozzájárulni filmekkel, animációkkal, előadásokkal.

Élményeken keresztül, játékosan, humorral megmutatni azokat a zsákutcákat, amiket nap, mint nap megteremtünk saját magunknak. Néha csupán a fejünkben, az elménkben lejátszódó gondolatokkal. Néha pedig egy-egy rögzült tudattalan kommunikációs mintával a kapcsolatainkban. Amikor negatív érzéseket gerjesztünk magunkban, vagy a másikban, észrevétlen távolodunk a vágyott egységtől, a szeretet állapotától, az intimitástól.

Az első lépés a változáshoz a felismerés, a tudatosítás. Szeretnénk felébreszteni, rádöbbenteni saját romboló viselkedési mintáinkra. Szemléletet formálni, és olyan új technikákat, eszközöket, lehetőségeket mutatni, amellyel építő módon tudjuk alakítani szeretetkapcsolatainkat a családban, valamint távolabbi környezetünkben.

Útjelzőtáblák játékosan:
Komplexusainkat és az ebből fakadó fájdalmat, nehézséget sokszor éppen azokon vezetjük le, akik a legközelebb állnak hozzánk. Észrevétlen tudjuk mérgezni kapcsolatainkat gyerekkorunkban megélt traumáink miatt. A bibliai idézet megfordítva is érvényes: „Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat.” Szeresd önmagadat, mint felebarátodat. A kettő valójában egy és ugyanaz. Ennek felismerése megváltoztathatja világunkat. A szemléleten túl pedig az erőszakmentes kommunikációnak transzformatív ereje van közvetlen világunkra. Ezt hitelesen, rutinszerűen, ugyanakkor csak akkor tudjuk használni a hétköznapok során, ha együtt jár belső átalakulásunkkal. A belső ösvényhez és a külső szeretetteli kommunikációs úthoz szeretnénk útjelzőtáblákat, és iránytűt mutatni.

Programjaink, filmjeink, animációink, előadásaink saját magunk mélyebb megismerését, tudattalan cipelt komplexusaink feltárását, megértését, ezek elengedését segítik elő. Az önmagunkhoz való pozitív kapcsolódást, saját magunk elfogadását. Ez az út vezet ahhoz, hogy másokhoz hasonló módon tudjunk viszonyulni.

Arra kérünk Benneteket, hogy a filmek, animációk elkészítésében, terjesztésében segítsetek nekünk hozzájárulásotokkal.

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
4
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
4
Videos

Recent posts by Igen a nemek közt

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits