Intresseklubben Antecknar

is creating Podcasts
Select a membership level
Vickning
$1
per A new episode

Skänker du 1 dollar (ca 10 kr) per avsnitt får du vår eviga tacksamhet! Vi tackar dig självklart i podden.

Parmesan
$5
per A new episode

För 5 dollar (ca 50 kr) per avsnitt får du med jämna mellanrum tillgång till Patron-exklusiva poddar! Vi tackar dig i podden och dessutom ingår:

– Vickning

Salt & Vinegar
$10
per A new episode

För 10 dollar (ca 99 kr) per avsnitt pratar vi om en film – eller ett tema – du önskar! Maila ditt förslag så diskuterar vi det i en kommande podcast.  Vi tackar dig i podden och dessutom ingår:

– Vickning

– Parmesan

110

patrons

$603

per A new episode

About Intresseklubben Antecknar

Intresseklubben Antecknar är en podcast om filmer och regissörer vi älskar. Av och med Jesper Wiking, grafisk formgivare, och Per Perstrand, kommunikatör.

Du hittar alla våra avsnitt på iTunes, Spotify, SoundCloud, TVdags eller valfri podcast-app, och alla episoder (utom de patron-exklusiva) är helt gratis att lyssna på.

Vi lanserade podden i december 2013 och har sedan dess lagt ut nya episoder en gång i månaden. Några av de regissörer vi pratat om hittills: John Carpenter, David Lynch, Kathryn Bigelow, Guillermo Del Toro, David Cronenberg, William Friedkin, Joe Dante, Michael Mann, Martin Scorsese, John Landis, Joe Dante och Sofia Coppola. Ibland gör vi specialavsnitt om enskilda filmer, som Cape Fear, Manhunter, och Ivanhoe.

Vi har också plockat in gäster: vi diskuterade Bo Widerberg och Mannen på taket med filmjournalisten Mårten Blomkvist (avsnitt 7), pratade skräckfilm med Alena-regissören Daniel Di Grado (avsnitt 32) och gjorde en Terror på Elm Street-special med författaren Sara Bergmark Elfgren (avsnitt 44).

De patrons som donerar $5 eller mer per avsnitt får tillgång till patron-exklusiva poddar med jämna mellanrum. Den som donerar $10 per avsnitt är också välkomna att skicka in önskefilmer (eller -teman) som vi pratar om i podden. Bland de filmer vi tagit upp hittills hittar vi gobitar som Revenge of the Ninja, Casino, After HoursDuellanterna, Le orme, Herz aus Glas, Mona Lisa, Children of Men och Bram Stoker's Dracula.

Vi har båda heltidsjobb och gör Intresseklubben Antecknar på vår fritid. Med ditt månadsbidrag får vi hjälp med utgifter som webbhotell, filmhyror med mera, samt givetvis vår livsluft: chips och dryck under inspelningarna. Stödet ger oss också möjlighet att investera i ny utrustning, som mixer och mikrofoner.

Vårt långsiktiga mål är att kunna släppa nya avsnitt med tätare mellanrum, vilket vore en dröm.

Tack för att du lyssnar, och hoppas du vill lägga en slant för att stödja oss. Nu kör vi!

/JesPer
Goals
$603 of $3,000 per A new episode
Vårt mål är att få in 3000 dollar i månaden. Då kan vi båda gå ner ordentligt i tid på våra jobb, och släppa en ny podcast varje vecka.
1 of 1

Recent posts by Intresseklubben Antecknar

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 72 exclusive posts
13
Audio releases
25
Images
20
Links
1
Poll
1
Update
12
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 72 exclusive posts
13
Audio releases
25
Images
20
Links
1
Poll
1
Update
12
Videos
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get rewards