Intresseklubben Antecknar

is creating Podcasts

Select a membership level

Vickning

reward item
reward item
$1
per A new episode

Skänker du 1 dollar (ca 10 kr) per avsnitt får du vår eviga tacksamhet! Vi tackar dig självklart i podden.

Parmesan

reward item
reward item
$5
per A new episode

För 5 dollar (ca 50 kr) per avsnitt får du med jämna mellanrum tillgång till Patron-exklusiva poddar! Vi tackar dig i podden och dessutom ingår:

– Vickning

Salt & Vinegar

reward item
reward item
$10
per A new episode

För 10 dollar (ca 99 kr) per avsnitt pratar vi om en film – eller ett tema – du önskar! Maila ditt förslag så diskuterar vi det i en kommande podcast.  Vi tackar dig i podden och dessutom ingår:

– Vickning

– Parmesan

121

patrons

$602

per A new episode

About Intresseklubben Antecknar

Intresseklubben Antecknar är en podcast om filmer och regissörer vi älskar. Av och med Jesper Wiking, grafisk formgivare, och Per Perstrand, kommunikatör.

Du hittar alla våra avsnitt på Apple Podcasts, Spotify, SoundCloud eller valfri podcast-app, och alla episoder (utom de patron-exklusiva) är helt gratis att lyssna på.

Vi lanserade podden i december 2013 och har sedan dess lagt ut nya episoder en gång i månaden. Några av de regissörer vi pratat om hittills: John Carpenter, Guillermo Del Toro, Ben Wheatley, David Lynch, Kathryn Bigelow, M Night Shyamalan, Sydney Pollack, David Cronenberg, William Friedkin, Joe Dante, Michael Mann, Martin Scorsese, John Landis, Joe Dante och Sofia Coppola. Ibland gör vi specialavsnitt om enskilda filmer eller filmserier, som Terminator, Duellen, Poltergeist, Prince of Darkness, Flykten från New YorkCape Fear, Manhunter eller Ivanhoe.

Vi har också plockat in gäster: vi diskuterade Bo Widerberg och Mannen på taket med filmjournalisten Mårten Blomkvist (avsnitt 7), pratade skräckfilm med Alena-regissören Daniel Di Grado (avsnitt 32) och snackade om Terror på Elm Street (avsnitt 44) och The Nightmare Before Christmas (avsnitt 67) med författaren Sara Bergmark Elfgren.

De patrons som donerar $5 eller mer per avsnitt får tillgång till patron-exklusiva poddar med jämna mellanrum. Den som donerar $10 per avsnitt är också välkomna att skicka in önskefilmer (eller -teman) som vi pratar om i podden. Bland de filmer vi tagit upp hittills hittar vi gobitar som Scream-sviten, RoboCop,The Goonies, There Will Be BloodRevenge of the Ninja, Casino, Duellanterna, Le orme, Herz aus Glas, Children of Men och Bram Stoker's Dracula.

Vi har båda heltidsjobb och gör Intresseklubben Antecknar på vår fritid. Med ditt månadsbidrag får vi hjälp med utgifter som webbhotell, filmhyror med mera, samt givetvis vår livsluft: chips och dryck under inspelningarna. Stödet ger oss också möjlighet att investera i ny utrustning, som mixer och mikrofoner.

Vårt långsiktiga mål är att kunna släppa nya avsnitt med tätare mellanrum, vilket vore en dröm.

Tack för att du lyssnar, och hoppas du vill lägga en slant för att stödja oss. Nu kör vi!

/JesPer
Goals
$602.10 of $3,000 per A new episode
Vårt mål är att få in 3000 dollar i månaden. Då kan vi båda gå ner ordentligt i tid på våra jobb, och släppa en ny podcast varje vecka.
1 of 1

Become a patron to

87
Unlock 87 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Intresseklubben Antecknar

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits