imago.fm

imago.fm

online radio

Select a membership level

doi

reward item
reward item
$2
per month
Mulțumesc! Dacă tu ne ești alături nu mai suntem unu, suntem doi. Asta înseamnă că imago.fm are pentru cine exista. Asta deja e tare fain.

cinci

reward item
reward item
$5
per month
Mulțumesc la pătrat, sau chiar la pentagon! Îți vom trimite gânduri bune din emisie directă și un set de stickere.
Most popular

zece

reward item
reward item
$10
per month
Ești un susținător de nota 10, mulțumim! Iar pentru asta vei primi un radio mai bun și un set de postcarduri frumușele (cunoaștem noi niște designeri tare de treabă, o să îți placă).

10

patrons

$67

per month

About imago.fm

Noi, cei de la imago, nu putem fără muzica bună. Muzica bună care nu îmbătrânește niciodată, dar și muzica tânără care abia se coace. La un moment dat am adunat atâtea piese, încât era pur și simplu nedrept să le ținem doar pentru noi, așa că am creat un radio online făcut în Moldova pentru toată planeta.

În 2016 am început imago.fm, din entuziasm desigur. Muzica unește, muzica inspiră, ne gândeam noi atunci, bani om găsi. Am vrut să pornim o horă, să creăm o comunitate a oamenilor buni, frumoși și talentați. Am invitat oameni să ni se alăture, oamenii au invitat oameni și oamenii au venit pur și simplu neinvitați, și era bine. Așa ne-am cunoscut podcasterii, directorul de radio, ascultătorii. Am creat împreună emisiuni, am editat/șters/adăugat muzică nouă, muzică veche, am înregistrat jingle-uri, ne-am adunat și ne-am împrăștiat. Acum ne adunăm din nou.

Vrem să fim mai buni, de dragul nostru, de dragul vostru, de dragul muzicii. Dar dacă sincer vrem întâi de toate să fim, să continuăm să fim.

Radio este așa o chestie, nu-i pâine, cumva parcă se poate și fără, da mai bine cu.
Cu ce?


Cu muzică în urechi. Nu știu cum e la voi, dar în casa noastră e mai bine când răsună muzica, pereții sunt mai calzi, pisicile mai blânde.

Cu podcasturi.
 Imago.fm e un spațiu care există pentru ca să adune conținut fain și să-l transmită mai departe. Vrem să vă invităm aici ca să vă descoperiți, să vă descoperim împreună.

Cu emisiuni live.
 Să ne închidem într-o cameră cu microfon pentru ca să ne deschidem mai mult lumii. Vrem să vă povestim despre muzica pe care o ascultați, despre oamenii care o fac, despre cei care o ascultă, despre cei care o aleg.

Cu aplicație mobilă.
 Vrem o aplicație mobilă bună, în care streamingul să sune strună. Vrem să aveți posibilitatea de a alege bitrate-ul, să aveți acces la history și la upcoming songs. Să ascultați podcasturile din aplicație, să faceți share pe rețelele de socializare și să urmăriți evenimentele pe care le vom produce pentru voi.

Cu un conținut local. E sumbru și sec acolo unde nu este comunitate culturală, unde parcă totul a înghețat. Noi vrem viață, cu soare, cu ploi, cu evenimente la care să ne adunăm, să ne vedem, să ne cunoaștem, oameni, talente, povești. Ce am făcut până acum?

Am adunat 16 podcasteri. Oameni care s-au făcut auziți pe platforma noastră. Unii o singură dată, alții de peste treizeci de ori, și încă mai continuă să o facă, fără un interes financiar.

Am înregistrat 20 de mini concerte live în cadrul proiectului Etaj’Live, realizat împreună cu prietenii noștri de la Pot Music. Materialul video și audio profesionist este livrat absolut gratuit trupelor tinere în speranța reanimării scenei locale și promovării tinerelor talente. Astfel, ei devin văzuți și auziți de un public mai larg, care iese din hotarele Moldovei.Aici, ținem neapărat să le mulțumim oamenilor care ne-au fost alături până acum:  Igor Buzurniuc, Iulia Panici, Lilian Severin, Sergiu Gopleac, Olga Radu cu Imago, Vitalie Terzi, Sergiu Pascaru, Vadim Maslennikov, Iris Crețu, Irina Lafois, Gonzo Deliriumovici și Veronica, pisica Pipsi-Luța, Vlad Bolocan, Lucia Macari, Anatol Untură, Roman Cryptonam, Natalia Sergheev, Nicolae Morozov, Sandu Bantaș, Marcel Lazăr, Veronica Ștefăneț, Cristofor Aldea- Teodorovici, Andrei Gagiu, V On Aim, Anna Vasina, Nicolae Buhnevici și Amigo, echipele locals.md și diez.md.

Dacă ai ajuns să citești până aici s-ar putea să-ți pese. Iată ce poți face ca să ne susții.

Devino patron imago.fm


Vom folosi banii colectați aici pentru cheltuielile de bază ale radioului – softuri, aplicație mobilă, cheltuieli de organizare, utilități, cafea pentru podcasteri și muzicieni.

Ei cum, se poate și fără radio, dar parcă e mai bine cu. 

Goals
$66.91 of $500 per month
Cam ăsta e bugetul lunar de care avem nevoie ca să putem continua fără scârț. Drepturi de autor, soft, server, hosting, domain, un salariu minim pentru întreținere. Dacă reușim împreună să generăm această sumă hurray! muzica ne va salva.
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 9 exclusive posts
16
Images
2
Links
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 9 exclusive posts
16
Images
2
Links
1
Writing

Recent posts by imago.fm