Jojje

is creating nyheter från Kina

Select a membership level

Tack
$1
per month
Här får du ett stort tack för att du vill vara med och stödja Sveriges största nyhetssida om Kina.
Veckovis fördjupande mail
$3
per month

Här får du ett stort tack, och ett "exklusivt" mail som varje vecka skickas endast till de som stödjer InBeijing via Patreon. 


Du har då även möjlighet ställa frågor om mailets innehåll, vilket oftast kommer vara fördjupande analyser kring händelser, historia eller andra företeelser i Kina med omnejd.

Veckovis nyhetsbrev
$5
per month

Här får du ett stort tack, och förutom ovanstående fördjupande mail även ett exklusivt nyhetsbrev varje helg, när denna Patreon nått en nivå på minst 750 dollar i månaden.


Detta nyhetsbrev kommer innehålla den gångna veckans viktigaste nyheter i kategorier som "Politik", "Ekonomi" samt "Internet och media". Det blir då Sveriges enda veckovisa nyhetsbrev om Kina.

123

patrons

$536

per month

About

Sedan 2010 har jag skrivit över 1 700 artiklar på InBeijing. Sidan har sammanlagt haft över en och en halv miljon sidvisningar, och under 2019 har trafiken ökat till över 1 000 visningar om dagen.

Under dessa åtta år har jag skrivit helt utan betalning och nästan helt utan reklam. Jag vill nu utvidga verksamheten genom att skriva oftare och längre. Att förstå vad som sker i Kina i dag är kanske viktigare än någonsin, i en tid då landets globala inflytande växer samtidigt som dess myndigheter blir alltmer repressiva.

Att finna tid till att skriva mer än jag redan gör är dock svårt utan någon som helst ekonomisk ersättning. Därför vänder jag mig nu till er läsare av InBeijing som kan tänka sig av varje månad sponsra Sveriges största nyhetssida om Kina. För er sponsring finns även belöningar och unikt material att ta del av:

* Sponsra InBeijing med minst US$3 (cirka 25 kronor) i månaden, och få varje vecka ett "exklusivt" mail som endast skickas ut till sidans sponsorer. I detta mail kommer en särskild nyhet att uppmärksammas, eller en särskild företeelse relaterad till historia eller samhälle i Kina med omnejd att presenteras.

En del av tanken är att på ett bättre vis kunna interagera med de lojalaste av mina läsare. Ni kan därmed även svara på mailet med en fråga eller fundering om innehållet som jag kommer besvara.

* Sponsra InBeijing med minst US$5 (cirka 45 kronor) i månaden, och få förutom ovanstående mail också ett nyhetsbrev varje helg. I detta nyhetsbrev kommer den gångna veckans viktigaste händelser kring Kina med omnejd inom en handfull olika områden att presenteras, tillsammans med länkar för vidare läsning.

Nya sponsorer som bidrar med minst fem dollar i månaden får dessutom ett signerat exemplar av min kritikerrosade bok "De kidnappade Kinasvenskarna". Boken handlar om de kidnappade svenskarna Gui Minhai och Peter Dahlin, samt konsekvenserna av Kinas ökande inflytande i världen generellt sett.

Boken skickas i september, leverans till såväl Europa som Asien.

Den som vill ha en signerad bok utan att betala en månadsavgift kan också föra över minst 200 kronor via Swish till nummer 073-0705573. Maila sedan en skärmdump av överföringen tillsammans med din adress till [email protected]

All sponsring av InBeijing sker helt utan någon som helst bindningstid och kan enkelt avslutas genom ett par knapptryck. 

Hjälp mig skriva längre och oftare om utvecklingen i Kina, när antalet svenska korrespondenter som jobbar i världens största land i dag blott är två stycken!
Goals
$536 of $750 per month
Vid ett stöd på 750 dollar i månaden kommer jag börja skicka veckovis nyhetsbrev till alla prenumeranter som bidrar med minst fem dollar i månaden. Dessutom kommer jag att skriva cirka fem texter varje vecka i genomsnitt på InBeijing. Texterna kommer variera i såväl längd som ämne, men ha en tydlig dragning åt kinesisk politik och samhällsutveckling.
2 of 2

Recent posts by Jojje

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits