Inspiratörerna.podd

is creating podcasts

Select a membership level

Inspiratör

reward item
reward item
$5
per month
För dig som lyssnar på Inspiratörerna och vill bidra till att podden fortsätter att sända avsnitt samt:

 • Få tillgång till exklusivt material, foton och information kring inspelningstillfällen som endast kommer att vara tillgängligt via patrion
 • Få tillgång till information gällande vad som kommer att hända i podden först
 • Information om hur inspelningarna går till
 • Tillgång till tidig anmälan till mina kommande evenemang utöver podden: temavandringar och kurser m.m.
 • General Support
 • Private community

Idégivare

reward item
reward item
$15
per month
Förutom att du bidrar till att podden kan fortsätta att produceras och får tillgång till allt som erbjuds i tidigare "tiers" så får du:

 • Live chatt med mig här på patrion. Ställ följdfrågor om avsnitten, eller häng bara med oss en gång i månaden
 • Möjlighet att komma med önskemål om kommande avsnitt via omröstningar
 • Möjlighet att skicka in frågor som kan komma att tas upp i programmet
 • Oklippta poddavsnitt
 • Live Q&As
 • Fan requests
 • Live chat
 • General Support

Eldsjäl

reward item
reward item
$25
per month
Förutom att du bidrar till att podden kan fortsätta att produceras och får tillgång till allt som erbjuds i tidigare "tiers" så får du:

 • Exklusiva "bakom kulisserna-videoklipp"  samt vlogs som bara kommer släppas här på Patrion 1 gång/månad
 • Tidig tillgång till mina övriga evenemang utöver podden så som vandringar, föreläsningar och kurser samt 20% rabatt på dessa
 • Har du varit en eldsjäl i 12 månader så kommer jag anordna en inspirationsvandring med övernattning för dig och de andra eldsjälarna i denna tier. Är det bara en person, så bjuder jag på en exklusiv samtalsvandring tillsammans med dig.
 • General Support
 • Live Q&As
 • Fan requests
 • Live chat
 • Behind-the-scenes content

0

patrons

$0

per month

About Inspiratörerna.podd

Om mig och podden
Hej! Jag heter Emma Tukia och driver podden Inspiratörerna. Jag är på jakt efter ett hållbart liv och vill hitta nya infallsvinklar på hur man formar det liv man vill ha. I podden dokumenterar jag min egen resa mot det liv jag längtar efter och lär mig av gäster som tagit steg mot det liv de vill ha. Jag är i grunden terapeut och har ett stort intresse för klimatet därför kommer samtalen ofta handla om personlig utveckling och utforskande av hur man lever på ett mer hållbart och lekfullt sätt.

Jag utforskar vad det är som driver människor till att våga följa sina drömmar och söker svar på hur de gått tillväga. Det finns en enorm kraft i att lära av dem som vågat ta steg mot det liv de vill ha. Det väcker något i oss själva, en vilja och en framåtrörelse i sitt eget liv. Hur mycket av ens val är format av normer och hur stark är vår egen röst och vilja i vårt eget liv? Vardagen rullar på i rasande fart, men var är jag påväg?

Podden produceras av mig och Daniel Tukia. Vi klipper och redigerar alla avsnitt från soffan i vårt vardagsrum. De flesta avsnitten spelas in hemma hos oss, eller hemma hos gästerna. Tanken är också att börja med samtal på distans, men jag vill vara säker på att det blir ett bra ljud, då jag vet att det uppskattas av er lyssnare.

Varje avsnitt tar lång tid att producera, men är något av det roligaste jag gjort, jag vill gärna fortsätta, men då måste jag känna att det i alla fall går plus minus noll. Just nu bekostar jag allt själv, resor, boende, marknadsföring och tiden som går åt till intervjuer och allt jobb runt podden, Jag går i princip back på att sända ut avsnitt.

Podden utvecklas ständigt och får jag ett ekonomiskt stöd från er lyssnare innebär det en frihet att fortsätta utveckla den tillsammans med er lyssnare. Det skulle vara kul att få mer kontakt med er lyssnare här på patreon och höra vad ni tycker! Det är också en stor orsak till att jag startat denna patrion sida. Jag vill veta vilka ni lyssnare är, hur ni drömmer om att leva och vad ni inspireras av.

Podden finns där poddar finns acast, spotify. Här är en länk: https://shows.acast.com/inspiratorerna/

Varför startade jag podden?
Under 2019 insåg jag att jag själv befinner mig mitt i en stor kris i livet. Både i förhållande till världens tillstånd, klimatförändringar, men även på ett existentiellt plan. Jag ställde mig själv stora livsfrågor: Vad vill jag? Hur vill jag leva mitt liv? Vad behöver jag? Hur får jag in mer passion i livet? Vad kan jag göra för att på mitt sätt bidra till klimatförbättring samtidigt som jag själv lever mer hållbart och får uttryck för mina intressen och lekfullhet i livet?

Jag påbörjade ett köpfritt år och insåg att ett enklare liv där jag kunde styra över min egen tid, var ett av svaret på frågorna jag hade. Men jag ville ha fler svar.

Hållbarhet för mig handlar om att leva på ett sätt som blir hållbart för vår jord och omvärld, men även att hitta lust och lekfullhet i tillvaron. Samtalen med gästerna kretsar kring dessa två aspekter- vår inre utveckling och vårt yttre uttryck kopplat till ett hållbart liv.

Jag vill starta en kedjereaktion av inspiration och engagemang hos er lyssnare. Skaka om människor till att våga ta tag i sina glömda livsdrömmar och leva mer hållbart. Ta små steg mot det som känns lustfyllt och visa på nya sätt att leva och tänka kring sin tillvaro.

Vad är Patreon är och hur det stöttar Inspiratörerna:
När du väljer att bli min patreon, så kan du välja att donera en summa varje månad, som en slags prenumeration eller ge ett engångsbelopp. Du kan närsomhelst avbryta prenumerationen. I utbyte mot ditt stöd får du vissa fördelar kopplat till podden. Vilka de är beror på beloppet du stöttar med och det kan du läsa mer om under rubriken "tiers".

Summan som ni bidrar med hjälper till att göra det möjligt för mig att lägga tid på podden, bekosta resor till spännande gäster, tid som går åt till att klippa och redigera poddavsnitt, boende i samband med besök hos gäster i andra städer, samt kostnader kring redigeringsprogram. Ditt stöd kan även hjälpa till att hålla reklam borta ur avsnitten så mycket som möjligt. Dock kommer det antagligen att förekomma i form av sponsorer som stämmer överens med poddens budskap.

I förlängningen kommer stödet från er hjälpa till att skaffa bättre ljudutrustning som kommer att förbättra kvaliteten på avsnitten. Förhoppningsvis kommer ditt stöd innebära att det såsmåning om kommer vara möjligt att sända ut nya avsnitt oftare.
-------------------------
Inspiratörerna sänder just nu ett avsnitt på söndagar var 3:e vecka

Tack för din support //Emma, Inspiratörerna

Goals
$0 of $50 per month
När jag når detta mål så kommer jag att posta en "tack-video" med en personlig sånghälsning till er, som tack! 
1 of 4

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Inspiratörerna.podd

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits