Into Outdoor

is creating verktyg för dig som är nyfiken ett enkelt liv bortom ekorrhjulet
Select a membership level
Bli en del av outdoor-familjen
$5
per month

Bidra med 59 kr (6.25$) i månaden och ta del av alla exklusiva förmåner:

- Verktyg och inspiration för att ta steget mot ett enklare liv utanför ekorrhjulet. Personlig utveckling, ekonomi, självhushållning, design och inredning


- Delta i livestreams med mig direkt från timmerstugan där vi kommunicerar med varandra och bollar idéer 


- Rabatt på min kommande eBok: "Lev mer med mindre, din guide till ett enklare liv"


- Förtur på kommande retreats och kurser jag kommer att hålla i stugan 

10

patrons

About Into Outdoor

Hej! Jag är riktigt glad att du har hittat hit. Jag vet att jag säger det till alla som läser det här, men jag menar det verkligen.

Patreon är en medlemssida och ett sätt för dig att stötta mig i mitt arbete. Helt enkelt ge mig mer frihet i mitt skapande så att jag kan publicera ännu mer värdefullt innehåll du kan ta del av. Du får tillgång till exklusivt material som jag endast delar här på Patreon, allt för priset av en fika i månaden. När du blir en del av mitt fina community får du möjlighet att delta i livestreams direkt här från timmerstugan. Dessutom kommer jag att dela filmer, foton och tips som jag inte delar någon annanstans. Du får även rabatt på min kommande eBok: "Lev mer med mindre, din guide till ett enklare liv" och förtur på kommande retreats och kurser jag kommer att hålla i stugan.

Se den här sidan som bonusmaterialet på en långfilm, bakom kulisserna och en ännu mer personlig inblick i mitt stugliv.

Välkommen till Into Outdoor-familjen

/Kalle

Vanliga frågor

Måste jag betala i US dollar?
Nej, du kan betala i vilken valuta du vill och sidan kommer automatiskt att konvertera till amerikanska dollar. Eftersom Patreon är baserat i USA är det vad sidan visar.

Kan jag sluta att donera i framtiden ifall jag inte har råd?
Självklart, du kan avsluta din prenumeration precis när du vill. Om du inte längre har råd eller har ångrat dig lovar jag att inte ta illa upp ;) Att du ens övervägar att stödja mig betyder mer än du kan ana! Det enda du behöver göra är att logga in och göra dina ändringar.

Jag förstår fortfarande inte, kan du hjälpa mig?
Gärna! Om du har några frågor gällande Patreon kan du skicka ett meddelande till dem genom att klicka här. De är väldigt hjälpsamma och snabba på att svara. Om du har frågor om något på just min sida eller om du bara vill säga hej är du alltid välkommen att skicka ett mail till [email protected]

Recent posts by Into Outdoor