Esben Brandborg Østerby

is creating podcasts

Select a membership level

Champion
€4.99
per month
  • Personlig takke lydbesked
  • Personlig updates lydbesked hver måned
Startup Hero
€9.99
per month
  • Særligt RSS feed, hvor alle reklamespots er fjernet
  • Plus alt fra mindre pakker
VIP Iværksætter
€149.99
per month
  • ½ time sparring hver måned fra vært Esben Brandborg Østerby
  • Logo og link på vores hjemmeside (DR: 34)
  • 1 stk instagram takeover
  • Plus alt fra mindre pakker

About

Støt Danmark og dets iværksættere ved at støtte os.
Et lille dyk i din lomme gør en verden til forskel for os.

Iværksætterhistorier er danmarks største lydmedie for iværksættere. Godt 250.000 gange er vores over 100 udgivede podcast episoder af ca. 45 min. varighed med store som små iværksættere blevet lyttet til. 

Det er iværksætterne som risikerer arme og lemmer i forsøget på at skabe arbejdspladser til resten af den danske befolkning. Derfor har iværksætteri aldrig været mere samfundsrelevant, da vi pga af covid-19 i øjeblikket mister rigtig mange af disse.

Desværre er det IKKE gratis at drive et nichemedie. Vi har prøvet annoncemodellen. Det gik ok, lige indtil krisen. Men nu er annoncebudgetterne lukket i de fleste steder.

Derfor rækker vi nu en hånd ud til vores følgere, lyttere, samarbejdspartnere, gæster og til resten af det danske erhvervsliv, dets brancheorganisationer og det danske iværksætter økosystem.

Mediestøtte og Hjælpepakker

Vi kan til orientering ikke søge mediestøtte fra publicservicepuljen, idet lovgivningen er kludret og derfor endnu ikke platformsneutral. Dvs. at lydmediet på trods af meget stor vækst (ca. 25 % lytter til podcast ugentligt) anno 2020 endnu ikke har vundet tilpas på Christiansborg.

Regeringens hjælpepakker hjælper os heller ikke. Vi har haft for lidt omsætning til lønkompensation og kulturministeriet har ironisk nok igen ikke prioriteret det mest fremadstormende mediekanal i deres hjælpepakke.

Hvad bruger vi pengene til?

Vi er 2 fuldtidsansatte, som får hvad der svarer til en dagpengesats før skat. Det gør vi gerne, fordi vi elsker vores arbejde. Sammen med udgifter til lydudstyr og softwareprogrammer, som hjælper os i det daglige arbejde, har vi udgifter for omtrent 40.000 kr. om måneden.

Jeg håber du vil overveje at støtte vores podcast. 

Mvh. vært, producer og medstiffter
Esben Brandborg Østerby

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits