Jävligt Gott

is creating bloody good vegetarian food

Select a membership level

Supporter nivå 1

reward item
$2
per month
Som supporter nivå 1 blir du en medskapande del av Sveriges grymmaste vegorörelse! 


- Du bjuds in i vår stängda facebookgrupp där du får ta del av livestreamningar, produkterbjudanden, tävlingar och också får vara med och förhandstesta, utforma och bestämma vad Jävligt Gott ska göra!

Supporter Nivå 2

reward item
$5
per month
Som supporter nivå 2 blir du en medskapande del av Sveriges  grymmaste vegorörelse!


- Du får allt som support nivå 1

- Du får även 10% rabatt på bok, merch och kurser

Supporter nivå 3

reward item
$10
per month
Som supporter nivå 3 blir du en medskapande del av Sveriges  grymmaste vegorörelse! 


- Du får allt som supporterna 1 & 2.

- Du får även ditt namn i videos och på siten.

65

patrons

$262

per month

About

Hej!

Jag heter Gustav. Jag driver Jävligt Gott, Sveriges största veganska matblogg, och jag vill ge er ett erbjudande som jag hoppas att ni kommer tycka är jävligt attraktivt!


Med Jävligt Got vill jag visa att vegansk mat kan vara jävligt gott – och framförallt få fler köttälskare att upptäcka det. Men jag är bara en person, även om jag har en stor blogg. Därför startar jag nu ett Patreonkonto där du kan bli en del i det här arbetet. Både genom att stötta det vi gör men också genom att bli en ambassadör, testpilot och medskapare.

I utbyte får du exklusiva erbjudanden och rabatter samt får vara med och skapa möjliggöra nästa stora steg i Jävligt Gotts utveckling när vi tillsammans skapar Sveriges nya stora veganska digitala inspirations och matplattform!

Att vi startar ett Patreonkonto och ett helt nytt community kopplat till det innebär att du får möjligheten att delta i vårt arbete genom att bidra med dina tankar och idéer, samt med en liten summa varje månad som gör att vi också får större möjligheter att genomföra dem. Med hjälp av pengarna, så blir vi mindre beroende av sponsorer och företag, men framför allt så kommer vi att tillsammans och med lite mer framförhållning kunna göra flera nya och stora satsningar för att nå ut med idén om jävligt god vegansk mat till fler.

Vi ska starta en ny stor youtubekanal med ambitionen att bli Sveriges nya stora veganska matlagningsprogram, vi ska skriva fler jävligt goda recept, ta fram fler guider, produktrecensioner, tester och tipslistor och vi ska vidareutveckla vegokommissionen.se - sveriges största och ambitiösaste veganska recensionssida. Och mycket, mycket mer!

Men varför gör vi allt det här? 

Vi gör det på grund av hur otroligt gott det är med kött.


Vi har en komplicerad relation till kött i det här landet. Att äta kött är en del av vår kultur och vår identitet. Svenska köttbullar, falukorv och julskinka! Älgstek, entrecote och bacon. Vi älskar kött! Det är jävligt gott. Men samtidigt är köttet en av våra värsta klimatbovar och överdriven köttkonsumtion leder till hjärt- och kärlsjukdomar och i värsta fall cancer. Vi vet det. Men de flesta är ändå inte beredda att ge upp köttet oavsett hur “bra” det vore för klimatet, för djuren eller för deras egna hälsa. Det skulle vara att gör för mycket våld på våra traditioner och på oss själva - och framförallt så är det ju så jävla gott.

Men tänk om det fanns ett sätt att få behålla allt det där, men ändå äta bättre? Tänk om det fanns ett sätt att äta kakan och ha den kvar. Tänk om veganmat också kunde vara jävligt gott? Och, tänk att det går!

Allt kött ni ser här på sidan, på javligtgott.se och i videon ovan är nämligen veganskt!

Om det räckte med att prata om hur bra det är med veganmat så hade alla redan varit veganer. Om hur bra det är för klimatet, för djuren och för din hälsa. Men det räcker inte. Det måste också vara jävligt gott och vi måste få folk att tro på det.

De som är beredda att göra stora, radikala förändringar i sitt liv har redan gjort det. Idag är över 10 % av Sveriges befolkning veganer eller vegetarianer och över 40 % av Sveriges befolkning äter vegetariskt flera gånger i veckan. Men samtidigt äter vi mer kött än någonsin! 2016 slog Sveriges köttkonsumtion alla tidigare rekord och 2017 ser inte mycket bättre ut.

Det är uppenbart att vi behöver göra något för att ändra på det här, och att vi måste göra det tillsammans!

Vi ska visa att vegomat kan vara jävligt gott – så gott så att den mest inbitne köttälskaren kommer att bli suktad!

P.S - Om du vill kan du avsluta ditt Patreonskap när som helst. Vårt mål är dock att du ska känna att det finns ett rejält mervärde och en poäng att stanna kvar, så om du väljer att avsluta, skicka gärna lite feedback till kring varför du väljer att gå vidare! D.S
Goals
$261.74 of $1,500 per month
Vi kan hyra en egen lokal för vår verksamhet och börja filma och fota ännu mer och bättre material!
1 of 4

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits