Jegerpodden

is creating podkast av og for jegere!

Select a membership level

Jegerpodden-fan
$5
per month
  • Eksklusivt innhold for Patrons
  • 1 lodd i utrekninger av premier som jakt, gavekort og jaktutstyr
  • Personlig takk i en episode
  • 15% rabatt i vår nettbutikk
Med denne støtter du oss i å gjøre Jegerpodden bedre, slik at du får mer igjen for tida du bruker på oss. Med denne hjelper du oss å gjøre Jegerpodden bedre, slik at du får mer igjen for tida du bruker på oss.
Jegerpodden-superfan
$10
per month
  • Eksklusivt innhold for Patrons
  • 2 lodd i utrekninger av premier som jakt, gavekort og jaktutstyr
  • Personlig takk i en episode
  • Du får bestemme tema for en episode
  • 25% rabatt i vår nettbutikk 
Er du en Jegerpodden-superfan? :-D Med denne gir du oss fantastisk støtte i å gjøre Jegerpodden bedre, slik at du får mer igjen for tida du bruker på oss!

1,518

patrons

About

Jegerpodden er en podkast av og for jegere! Vi startet opp fordi vi ville dele av vår store lidenskap, vi ville bli kjent med flere jegere, snakke mer og lære enda mer om jakt. Så langt har tusenvis av jegere har tatt i mot oss med åpne armer, noe vi er enormt takknemlige for!

Vi elsker å snakke med og til deg som hører på, samtidig så fører podkasten vår med seg endel kostnader og vi bruker en god del timer og sene kvelder hver uke. Samtidig ønsker vi å utvikle oss videre og skape bedre innhold for deg som hører på. Det går ut på å ta i bruk bedre utstyr, bli flinkere til å skape god lyd, oppsøke flere gjester, jakte mer,skape mer innhold osv. Rett å slett for at du skal få enda mer igjen for den tiden du velger å bruke på Jegerpodden.

Vi kommer til å jobbe steinhardt for å nå målet om å skape en enda bedre podkast for deg, men om du har lyst til å hjelpe oss på veien, blir vi enormt glad om du har lyst til å støtte oss. 

Vi høres!
Goals
1518 of 2000 patrons
Om vi når 2000 Patreons trekker vi ut to Patrons som får bli med på tredagers løshundjakt på elg! Vi ordner med hytte, hunder, terreng, kvote, mat og jakt, all inclusive! 😉

Vil du være med? 😄  
4 of 4

Become a patron to

20
Unlock 20 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Jegerpodden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits