Kanada Banda Podcast

is creating Kanadai podcast - magyar hanggal.

Select a membership level

Örülök, hogy vagytok nekünk :)

$1
per month

Lelkes hallgatóknak (semmi komoly) - $1/hó

Nagyon szeretem a műsort, de tényleg

$2
per month

Akik látják bennünk  a fantáziát és szeretnék, ha fejlődne is a műsor!  -  $2/hó

Na, vegyük ezt komolyan!

$5
per month

Szeretnéd, hogy később szintet lépjen a podcast, valamint sűrűbben kellene adásoknak megjelenniük. :) - $5/hó

$28

per month

About Kanada Banda Podcast

Mindketten 2000-ben kezdtünk közelebbről ismerkedni a közélettel, közszerepléssel, közös felelősségvállalással, a médiával. Ekkor találkoztunk a rádiózással is. Az élet úgy hozta, hogy külföldön élünk, de ettől Magyarország még a szívünk csücske maradt és sosem felejtjük el, hogy honnan jöttünk.

A magyarnak lenni érzés pont úgy megmaradt, mint ahogyan megmaradt a rádiózás szeretete. Mindketten fontosnak tartjuk, amit csinálunk, a társadalmi szerepét, a figyelem ráirányítását bizonyos témákra, vagy azt, hogy igényes műsor készüljön. Sosem ülünk le úgy, hogy majd lesz valami. 

Ezek az adások nem készülnek el maguktól. Általában több órányi felkészülés, maga a felvétel, majd a vágás, utómunka. Nem is beszélve mindennek a költségéről (tárhely, weblap, podcast kiszolgáló, eszközök a felvételhez).

Ezért van szükségünk a segítségetekre. A hallgatottságunkból pontosan látszik, hogy nagyon sokan, szívesen hallgattok minket. Kérünk benneteket, hogy tekintsétek meg a különböző szintű támogatási lehetőségeket és válasszátok ki a nektek leginkább testhezállót.

Köszönjük szépen! Lator és Lázadó

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits