Keleten-Nyugaton Podcast

is creating NBA-Podcast

Select a membership level

Zoli és Gábor nagyon örül

$1
per month
Minden Patron között havonta vagy legfeljebb két havonta kisorsolunk három KNY-kártyát, amivel egy hosszabb téma kifejtése erejéig ők szerkeszthetik a műsort, illetve személyesen is csatlakozhatnak. Ezen kívül szezononként három-négy NBA-mezt is kisorsolunk! Ezekkel köszönjük meg, hogy támogatjátok a Podcast jelenét és jövőjét!

279

patrons

About Keleten-Nyugaton Podcast

Sziasztok Keleten-Nyugaton!

   2017 volt az év, amikor Zolival elhatároztuk, hogy egy Podcast keretei között is beszélgetünk majd az NBA-ről. Egy évvel később ott tartunk, hogy a Kezdo5.hu hivatalos podcastja lettünk, és jelenleg a leghallgatottabb magyar NBA-podcast. Ez a kicsivel kevesebb, mint 12 hónap elég volt ahhoz, hogy átlépjük a 100 megjelenést, körülbelül heti kettes átlagot hozva. Ez együtt jár egy mintegy "negyedállásnyi" munkaórával is. Pár hónappal ezelőtt merült fel először a Patreon ötlete, miután egyik kedves néző-hallgatónk megkérdezte, támogathatna-e minket. Ezután a Facebook-oldalunkon megkérdeztünk benneteket, hogy mit szólnátok a dologhoz, és mivel több, mint 180 pozitív válasz érkezett, így elérkezett az idő arra, hogy megpróbáljuk.

   Kezdetben Patronjaink között egy Keleten-Nyugaton kártyát sorsolunk majd ki havonta, és a nyertes 15 percre a vendégünk lehet egy általa választott témában, vagy - ha nem szeretne szerepelni, csak a témáját szeretné hallani - akár mi is részletesen kivesézhetjük a kedvenc csapatát, játékosát, teóriáját, amit csak kér!

   A Patreon működése: miután meglátogattad ezt az oldalt, a jobb felső sarokban találod a "BECOME A PATRON” gombot – egy rövid regisztráció után ki tudod jelölni a TIER-t. Nálunk egyelőre egy van belőle, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod. Itt be tudod állítani, hogy havonta mennyivel szeretnél támogatni minket, a minimum az 1 dollár.
Ezek után választhatsz, hogy a bankkártyád vagy a PayPal accountod szeretnéd használni. Ha ez
megvan, akkor meg is vagy! Leállítani bármikor le lehet, és ugyanilyen könnyű! Ha bármi kérdésed
lenne, fordulj hozzánk bizalommal Facebookon, e-mailen, Soundcloudon, személyesen, vagy ahogy csak szeretnél!


Köszönjük megtisztelő támogatásotokat és figyelmeteket.

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Keleten-Nyugaton Podcast

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits