Kifejtő

is creating literature website

Select a membership level

Egy kávé.
$1
per month

Támogasd az alkotókat egy kávéval.

Öt kávé.
$5
per month

Támogasd az alkotókat öt kávéval.

Egy könyv.
$10
per month

Támogasd az alkotókat egy könyvvel.

0

patrons

$0

per month

About

A Kifejtő weboldalon kezdő írók szövegeit gondozzuk, illetve publikálási lehetőséget biztosítunk számukra. A csapatunk tagjai munka mellett, szabadidejükben foglalkoznak a szövegek javításával és az oldal üzemeltetésével. Ezért a csapat egyik tagja sem kap semmilyen anyagi juttatást, és sajnálatos módon honoráriumot sem tudunk fizetni a szerzőknek.

Célunk, hogy a Kifejtő egy rangos irodalmi weboldallá alakuljon, ezért szeretnénk kérni a tisztelt olvasók segítségét, hogy az oldal működtetése zavartalanul folytatódjon. Az olvasók által nyújtott anyagi támogatást a weboldal fejlesztésére fordítanánk, illetve szeretnénk, ha az olvasottság mellett anyagilag is tudjuk ösztönözni a munkatársakat és az alkotókat.

Az oldal sikeressége az elejétől kezdve a szerkesztők és az alkotók irodalom iránt érzett szeretetén alapszik, innen is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult az oldal jelenlegi formájához. Hiszünk abban, hogy a Kifejtő a közeljövőben a kortárs magyar irodalom egyik fontos helyszínévé válik majd.
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits