Kiss Győző

is creating Hobbiasztalos.blog.hu

Select a membership level

Forgács szint
reward item
$1
per month
Köszönöm, hogy támogatsz. Minden forgács számít
Gyalu szint
reward item
$2
per month
 2 pont kétszer annyi, mint 1. Nincs semmi előnye ennek a Tier-nek, hiszen már 1 dollárért odaadok, minden olyat, amit mások 2-3-ért szoktak. De sokan kérdezték miért nincs 2 dolláros Tier, ezért csináltam. Kétszer annyi KÖSZÖNET ha ezt nyomod meg! 
Kézigyalu szint
reward item
$5
per month
 A hobbiasztalos blogomon a  jobb oldalon, megjelenítem a neved, mint támogató. Akár a blogod vagy bármilyen oldalad linkjét is kérheted a nevedre, amíg támogató vagy.  + az előző szintek. 

4

patrons

About

A nevem Kiss Győző.
Rólam:
1958-ban születtem, jelenleg még aktívan dolgozom. Szeretem a fát megmunkálni, újat alkotni és folyamatosan tanulni. Már több, mint 40 éve foglalkozom fával. Barkácsolok, gépeket építek, ezen kívül bútorokat és egyéb dísztárgyakat készítek a kis műhelyemben. A hobbiasztalos blogot 2012-ben indítottam és naponta új videós bejegyzéssel bővítem, mert azt tapasztaltam, hogy nincs olyan magyar nyelvű oldal, amely átfogóan, új ötletekkel segítené a hobbi szinten tevékenykedő asztalosokat. Fontos célnak tartom azt, hogy aki megnéz egy blogon található bejegyzést, az először is ötleteket és egy kis útmutatás, oktatást kapjon azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan csináljon, illetve, hogy miként tudja megelőzni a munkabaleseteket. Néha szórakoztató témát választok, vagy bemutatom az új művészeket, alkotókat és hobbiasztalosokat. Eddig több mint 2500 bejegyzés készült a hobbiasztalos blogon, (napi 1 bejegyzés) ami rengeteg időmet emészt fel. Több ezer munkaórám van már blog szerkesztésében, az új videó témák felkutatásában.
Az elmúlt 6 év alatt több mint 10 millióan látogatták meg a hobbiasztalos blogot és több millióan a Facebook oldalt, amelyet jelenleg már több mint 10.000-en követnek és ez a szám folyamatosan emelkedik. Azt dicsekvés nélkül elmondhatom, hogy szinte az egész világból vannak olvasóim.

Kérlek Titeket, hogy támogassátok a hobbiasztalos oldalt, és ezáltal engem, annak érdekében, hogy meg tudjam valósítani a jövőbeni céljaimat. Amennyiben van rá lehetőségetek, akkor örömmel venném, ha pár dollárral tudnátok támogatni. Pár száz darab 1-2 dolláros támogatással már el tudnám kezdeni a céljaim megvalósítását: Közeli céljaim:
  • Egy Jobb asztali számítógép beszerzése, mert a jelenlegi számítógépem meglehetősen elavult, lassú, nem bővíthető. A mostani gépem fenntartása megterhelő, mivel sorban halnak meg a részegységei és ezeket folyamatosan pótolnom kell. Már többször előfordult, hogy közvetett villámcsapás, áramkimaradás miatt vált használhatatlanná hetekig a gépem. Ezen kívül az elavult technológia miatt egy-egy videó szerkesztése napokba, sokszor hetekbe telik (homokóra szindróma J ).
  • A hobbiasztalos blog napi üzemeltetési költségeit is szeretném a fedezni a támogatásokból. Ez napi szinten nem sok, de éves szinten már jelentős összeget képvisel.
  • Szeretném reklámmentessé tenni a hobbiasztalos blogot és a hozzá kapcsolódó Facebook oldalt is.
Távolabbi céljaim:
  • Szeretnék saját készítésű videókkal is megjelenni a blogon, amely meglehetősen költséges, tekintettel arra, hogy ezeknek a bejegyzéseknek nem beszélgetés, hanem a saját kezűleg előállított tárgyak, eszközök, bútorok részletes bemutatása lenne a célja lépésről-lépésre, munkafolyamatonként. Ennek a költség vonzata meglehetősen magas, mivel megfelelő faanyagot is be kell szereznem, amelyek sok esetben igen nagy távolságban érhetőek csak el, ami a drága faanyag mellett további megterhelő szállítási költséggel is jár.
  • A videó készítéséhez szeretnék egy kamera állványt is beszerezni, mert a mobil telefonnal készített videók sajátossága, hogy állvány nélkül nagyon remeg a felvétel.
  • Néha, nagy ritkán egy szerszámom vagy gépem is tönkremegy, így ezeket pótolnom kell. Sok segédanyagot és kelléket kell vásárolnom, mint például festékek, lakkok, csavarok, fióksínek, ragasztók.
  • Szeretnék olyan videókat is készíteni ahol a fa-fém és műgyanta kombinációiból készítek bútorokat, dísztárgyakat oktató jelleggel, hogy ezeket más is el tudja készíteni amennyiben van rá affinitása.
Kérlek, hogy amennyiben van rá lehetőséged, akkor támogass pár dollárral, hogy a továbbiakban is fent tudjam tartani és fejleszteni a hobbiasztalos blogot.

Köszönettel Kiss Győző
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Video

Recent posts by Kiss Győző

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits