Kittenberger's team

is creating comics book

Select a membership level

Serval - vadmacska csomag

reward item
$2.50
per month
Ezzel rajzolónknak van egy nyugodt napja, amivel újabb képkockával közelebb kerülünk a befejezéshez, és az örökkévalósághoz. Hálánk jeléül kiadunk neked pár szigorúan titkos infót, hogyan készül a képregény.
 • Patron-only community
 • General Support

Chui - leopárd csomag

reward item
$6
per month
Rajzolónk újabb pár napra felsóhajt. Ezért örülünk, és titkos információkat adunk át neked a képregény készítéséről. Emellett 2 havi folyamatos támogatás fejében megajándékozunk a hamarosan felújított I. rész, a Fabriqué en Belgique pdf verziójával, valamint küldünk egy nagy felbontású képkockát a készülő III. részből is.
 • Patron-only community
 • High-res content (desktop / phone wallpapers)
 • Work-in-progress/Behind-the-scenes
 • Ad-free episodes - downloadable pdf
 • General Support

Nyati - kafferbivaly csomag

reward item
$8.50
per month
Aki időt nyer, életet nyer - és mi ezt köszönhetjük neked. Az eddigi csomagok kedvezményein felül, az I. rész mellett elküldjük a II. rész pdf verzióját, valamint küldünk egy nagy felbontású, akár háttérképként is használható képkockát a készülő III. (és majd ha eljutunk egyszer oda) a IV. részből is - mindezeket kéthavi támogatásért cserébe.
 • Patron-only community
 • High-res content (desktop / phone wallpapers)
 • Work-in-progress/Behind-the-scenes
 • Ad-free episodes - downloadable pdf
 • General Support

6

patrons

$43

per month

About

A SOROZAT

2016-ban jelent meg a Kittenberger I. - Fabriqué en Belgique képregény, amit 2018-ban követett a második rész: A hiéna átka címmel.

2020 - készül a folytatás:

III. rész - A POKOL KAPUJÁBAN

IV. rész - HULLÓCSILLAG

címmel.

Kittenberger képregény? Pontosan mi ez az egész?

Műfaja: alternatív történelmi-akció-kaland-steampunk.
Terjedelem: 60 oldal/epizód.

A sztori röviden:  A múlt század elején egy természetszerető, mesterlövész magyar vadász és kalandor barátai Afrika mélyén összeütközésbe kerülnek egy, a belgák által épített géporrszarvúval. A szálak ezután Londonon, Oroszországon és Budapesten át visszavezetnek Afrika legpokolibb vidékére, a Danakil-síkságra, ahol egy titokzatos milliárdos feltaláló a közelgő apokalipszisre készülve hatalmas gyárában új, tömegpusztító fegyvereit építi.

Koncepció: A képregénysorozatban Kittenberger Kálmán életének kalandos eseményei keverednek a múltszázad elejének izgalmas időszakával, a kor ismert,de mára többségében elfeledett magyar alakjaival, kitalált és irodalmi figurákkal, valamint a steampunk stílus különös gépezeteivel, találmányaikkal.

Miért éppen Patron?

Célunk mindig is az volt, hogy Kittenberger és barátainak történetét a lehető legalaposabban, legteljesebben meséljük el. A történet megszületésekor még trilógiában gondolkoztunk. Amikor a II. rész után nekiálltunk a III., befejezőnek szánt epizód kidolgozásának, ráébredtünk arra, hogy ahhoz, hogy minden karaktert, minden szálat rendesen kifejtsünk, és ne legyen az az érzése sem nekünk, sem az olvasónak, hogy ezt összecsaptuk a végét, 2x60 oldalas album elkészítésére lesz szükség.

Bizonyára tudjátok, hogy képregényt készíteni nem kis munka. Egy 60 oldalas, minden szempontból igényes album megírása, megrajzolása, kiszínezése egy évnél is hosszabb időt vesz igénybe. És mi most arra készülünk, hogy kettő ilyen albumot írunk, rajzolunk, színezünk, megjelentetünk - ha minden jól megy - 2021 végéig. 
Jogos a kérdés:

Ez most komoly?

Igen, komoly. Úgy érezzük, egy olyan különleges, szórakoztató, kerek, lezárt történet van a kezünkben, ami ha sikeresen elkészül, egyedi lesz a magyar képregény történetében. 
De hogy elkészüljön egy éven belül, hogy ne kelljen a bejező epizódra megint 2-3 évet várnunk, a segítségeteket kérjük. 

Mire megy a támogatás?

Hozzájárulásotokkal elsősorban a rajzolónkat, Brazilt támogatjátok. Azért, hogy legyen ideje a Kittenberger képregénybe újabb és újabb fantasztikus képkockákat tervezni, rajzolni, oldalakat összerakni, színezni - és hogy ne logókat tervezzen a napi megélhetéséért!
Minden támogatónak örülünk, minden támogatást hálásan köszönünk!
 "Előre, új kalandok felé!" 
Somogyi György. Dobó István - írók, Brazil - rajzoló

Become a patron to

Get discounts to an online store
Connect via private message

Recent posts by Kittenberger's team

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits