Klap van de Molen

is creating Podcasts

Select a membership level

Onderdeel van de club!

reward item
$2.50
per month
Voor 2,50 per maand ben je onderdeel van de club. Je maak Klap van de Molen mogelijk door deze financieel te backen! Je heb direct toegang tot alle Patron-only footage op deze website.

Welkom bij de club!

Shoutout in de podcast en stickers!

reward item
$5
per month
Als je de podcast sponsort voor vijf euro per maand krijg je al het bovenstaande, en daar bovenop een shout-out in de volgende podcast! Want jij bent de boel mogelijk aan het maken! 


Geef je adres ook even door, want er komen drie Klap van de Molen stickers jouw kant op! 

T-SHIRT!

reward item
$10
per month
Al het bovenstaande komt direct jouw kant op, en je ontvangt daar bovenop dit sicke Klap van de Molen patron-shirt met design van de Rotterdamse helloiamjustin!


Vergeet niet je maat even door te geven via een bericht naar deze pagina!

100

patrons

$387

per month

About

Hey vaste luisteraar, WELKOM op mijn Patreon pagina! Naast zo af en toe een reclame die je aan het begin van mijn podcast hoort, is Patreon het belangrijkste deel van het inkomen van de show. Hier betaal ik de huur voor mijn studio van, de kosten voor mijn producer, mijn jaarlijkse muzieklicentie bij Buma/Stemra en zo nu en dan een nieuwe koptelefoon of kabel die stuk gaat. Met de inkomsten komen we een heel eind, maar zoals je precies kan zien in de financiële doelen zijn we er nog niet helemaal. 

Mocht je deze podcast graag luisteren wil ik je dus vragen Patron te worden zodat je de show mogelijk maakt, en we deze nog heel lang kunnen maken! Dankzij jouw rol als Patron kan ik de show aan blijven bieden zoals je hem nu kent: Zonder inspraak van grote bedrijven of onzichtbare redacties. Vriend van de show word je via de fel-oranje knop op deze pagina!

Groet!
David
Goals
$386.87 of $450 per month
Als ik dit doel op Patreon behaal, kan ik de huur van de studio én de kosten voor mijn producer dekken!

Ik vind het namelijk erg fijn om de show voor te bereiden door met iemand te sparren over de onderwerpen, hoelang we er bij stil moeten staan en hoeveel we luisteraars überhaupt uit moeten leggen over dat onderwerp. 's Avonds is deze producer ook aanwezig om de camera's te bedienen zodat de show live op youtube te zien is. Met producer Lieneke heb ik de beste producer van Nederland gevonden, maar die kosten natuurlijk geld.
2 of 5

Become a patron to

28
Unlock 28 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Klap van de Molen

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits