KOEB

is creating Solar Decathlon Europe 19 Pavilon

Select a membership level

szabad - [koeb]
reward item
$1
per month
Örök hálánk és hozzáférés a Patreon-feedhez, ahol olyan tartalmak lesznek, ami sehol máshol. Kulisszatitkot, titkos események, flashmobok.
[koeb] - official
Limited (28 of 30 remaining)
reward item
$3
per month
A hivatalos [koeb] csapattagok jutalma, hogy nem csak beleshetnek a kulisszák mögé, de alakíthatják is. 
[koeb] - négyzeten
reward item
$10
per month
Hálánk jeléül részt vehetsz rendszeres mérnökkamarai továbbképzéseinken, meghívást kapsz előadásainkra és worshopjainkra. 

0

patrons

$0

per month

About

Sziasztok Köbösök!

Ki tudja mi az a fekete kocka a BME K épület mögött? Tudjátok mi volt az odooprojekt? Tudjátok mi lesz a koebprojekt? Ha érdekel az innováció, fenntartható fejlődés, és támogatnád a fiatal magyar mérnököket, akkor helyed van a koeb közösségben.

Szeretnénk bemutatni a Solar Decathlon Europe 2019 versenyen résztvevő koeb [köb] nevű csapatunkat. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hivatalos versenycsapataként veszünk részt a nemzetközi innovációs házépítő versenyen. A Solar Decathlont kiíró Energy Endeavour Foundation és a szervezésben társult partnerek, mint az ÉMI Nonprofit Kft. és Szentendre városa, 2017 szeptemberében egyeztek meg a magyarországi verseny 2019-es rendezéséről. A versenyre terveznünk kell egy olyan fenntartható házat, ami reagál a mai építészeti problémákra. Az előttünk álló egy éves tervezési folyamat végén 2019 nyarán, 10 napunk lesz felépíteni a moduláris szerkezetű, teljesen önellátó és önfenntartó épületünket. A versenyen pontozni fogják házunkat, amelynek végén rangos nemzetközi elismerést nyerhetünk el. A verseny végeztével házunk 2 hónapig tartó kiállítás részét fogja képezni, amelyet jelentős nemzetközi sajtófigyelem kísér majd.

Kezded érteni miről is szól a verseny? 
Akkor hadd mondjuk el, hogy nem előzmény nélkül veszünk részt hasonló versenyen. A magyar Odooproject 2012-ben hatodik lett a versenyen, több kategóriában második hellyel.

Jó kezdet, biztos alapok! Hogyan lesz ebből újra siker?
Nagyon nagy célokat tűztünk ki, amiket csak összefogásban tudunk megvalósítani. Meggyőződésünk, hogy projekttünkel tudunk nyomot hagyni a magyar és nemzetközi építészeti kultúrában, új lehetőségeket feltárni az építőipari innováció és energiatudatosság területein. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem keretein belül működő projektcsapatunk olyan emberek támogatását keresi, akik hozzánk hasonlóan elhivatottak és tettre készek. Hiszünk benne, hogy a jövőt tudjuk együtt alakítani. A jövő alakításának viszont megvan az ára. Ahhoz, hogy meg tudjuk valósítani projektünket, fel tudjuk építeni a házat, be tudjuk szerelni az ablakokat, és tetőt tudjunk tenni a gépészet fölé, szükségünk van a támogatásodra. 

Szimpatikus? Ha igen, az alábbi formában tudsz támogatni minket:

szabad[koeb] (1 dollár): Hallgató vagy? Szívesen tennél egy szuper egyetemi projektért?Adományodért cserébe örök hálánk és hozzáférés a Patreon-feedhez, ahol olyan tartalmak lesznek, ami sehol máshol. Kulisszatitkok, titkos események, flashmobok.

[koeb]official (3 dollár):A hivatalos [koeb] csapattagok jutalma, hogy nem csak beleshetnek a kulisszák mögé, de alakíthatják is.

[koeb] négyzeten (10 dollár): Szakmagyakorló vagy? Támogatnád a fiatal mérnököket egy jó cél érdekében? Hálánk jeléül részt vehetsz rendszeres mérnökkamarai továbbképzéseinken, meghívást kapsz előadásainkra és worshopjainkra.

[koeb] köbön (100 dollár):Szeretnél együttműködni velünk? Érdekel a projektben rejlő marketing lehetőség? Hálánk jeléül bekerülsz BRONZ kategóriás támogatóink közé. Kirakjuk nevedet honlapunkra, videóinkba és feltüntetünk közösségi média felületünkön. Mivel nemzetközi projektünket figyelemmel kíséri a külföldi sajtó is, nem kis ajándék ez.

Oké, meggyőztünk, és szeretnél támogatni?
Egyszerű. Jobboldalt, a szintek felsorolásánál ki tudod választani az összeget, megnyomod a gombot és követed a lépéseket. Természetesen a támogatás bármikor lemondható, de azon leszünk, hogy egyre jobb és több tartalmat nyújtsunk.

Köszönjük a segítségetek!
koeb csapat
Goals
$0 of $100 per month
Hálánk jeléül mindenki kap egy tornazsákot és elindítjuk előadásainkat és képzéseinket.
1 of 4
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits