Konnektor.org

is creating weekly gaming podcasts

Select a membership level

Egy dolláros szint
$1
per month

Ha nem akarsz havonta sokat költeni, ez a gazdaságos csomag. Nekünk ez is számít, köszi!

Öt dolláros szint
$5
per month

Ez már egy gyorsétkezdés menü ára! Köszönjük!

Tíz dolláros szint
$10
per month

Hopp, itt kezd komolyra fordulni a dolog! Ezer hála!

29

patrons

$94

per month

About

Woah, micsoda déjà vu élmény, nem voltunk itt már egyszer?
De igen, viszont úgy döntöttünk, hogy újra megnyitjuk a patreonos támogatási lehetőséget.

Mi változott a legutóbbi alkalomhoz képest?
Nos, arra jutottunk, hogy baromi drága a ferrari fenntartása elkezdjük kicsit felpörgetni a Konnektor működését, megpróbálunk minél több és minél aktuálisabb játékról beszélgetni, (újra) megpróbáljuk a youtube oldalunkat is gyakrabban frissíteni, meg úgy általában van vadabbnál is vadabb ötletünk. Ez pedig mind szép és jó, viszont akárhogy is osztottunk-szoroztunk, oda jutottunk, hogy ez a terv bőven meghaladja a forrásainkat.

Ekkor jött az ötlet, hogy megpróbálkozunk újra, khrm, külső tőke bevonásával. És mivel egy bizonyos külföldre szakadt hazánkfia épp másmilyen szervezeteket támogat, megpróbáljuk újra a Patreonos pénzgyűjtést.

Mire használjuk fel a befolyt összeget?
Elsődlegesen tartalomfejlesztésre. Igen, ez videojátékokat jelent, jellemzően azokat, melyeket egyébként nem biztos, hogy megvennénk (legalábbis az első akcióig), de ugye #hogynekteknekelljen így, nos, feláldozzuk magunkat a jó ügy oltárán.
Másodsorban vannak ilyen-olyan, az oldal működésével összefüggő apróbb költségek, melyeket le tudunk így fedni, plusz ugye a technikai fejlesztések sose állnak le (#gadgetmindenhétre), szóval pl masszív hangminőség fejlesztésbe is tudunk fektetni.
Harmadrészt pedig, ha annyi jönne össze, amennyit nem is remélünk... nos, tudjátok, hogy ötleteink mindig vannak.

Szuper, jár valami cserébe?
Hát, izé, egyelőre leginkább csak a jóleső érzés, hogy (becsszó) jó helyre megy a pénzetek. Az a helyzet, hogy minden, korábban csak támogatóknak elérhető lehetőséget azóta mindenki előtt megnyitottuk (pl a Discord élő felvétel) vagy bevezettünk (pl a korábbi podcast megjelenés), ezeket értelemszerűen nem fogjuk "fizetőssé" tenni. (Bár már tesztelés alatt van az epizódok mikrotranzakciókkal történő ellátása - plusz tíz perc tíz dollárért, hogy hangzik?) Viszont van egy dolog, melyben támogatóink segíthetnek: amennyiben elérjük a "Konnektor Extra" célkitűzést, első körben Veletek szeretnénk egyeztetni, hogy mi legyen az aktuális téma.
Goals
$94 of $150 per month
Konnektor Extra
Havonta egy plusz felvétel, ami lehet témaspecifikus (például spoilercast, Hearthstone-special, esetleg hosszas monológ galambos randijátékok fejlődéséről), vagy hasonló a heti epizódokhoz.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 78 exclusive posts
43
Audio releases
2
Images
1
Link
32
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 78 exclusive posts
43
Audio releases
2
Images
1
Link
32
Writings

Recent posts by Konnektor.org

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits