La Cuisine du Coeur

is creating a book, video's, recipes

Select a membership level

Sponsor
$2
per month


Fan
$5
per month


Vriend
$10
per month


13

patrons

$146

per month

About

Ik wil je van harte uitnodigen om deelgenoot te worden van mijn project ‘la Cuisine du Coeur’. Een project dat ongeveer 1½ jaar gaat duren en waarin ik wat ik in me draag aan kennis, ervaring, inzicht, anekdotes en inspiratie over de keuken van het hart, beschikbaar maak. In de afgelopen 30 jaar heb ik deze keuken van het hart mede dankzij jullie als dankbare afnemers ontwikkeld en tot realisatie gebracht. Het mag nog meer de wereld in! Als je deelneemt, help je dit tot stand te komen: recepten, teksten, interviews, filmpjes, uiteindelijk resulterend in een boek. Ik hoop je te ontmoeten op dit platform!
p.s. In het filmpje noem ik dat je al mee kunt doen vanaf 1 euro per maand. Nu werkt Patreon alleen met dollars. Daar gaat dan nog een percentage vanaf en er worden kosten gerekend voor het omwisselen van dollar naar euro. Daarom is de minimale bijdrage veranderd naar 2 dollar per maand (ex BTW/VAT)
Goals
$146.29 of $2,500 per month
Bij 2500 dollar per maand kunnen we kostendekkend met een klein team werken aan filmpjes, recepten, geluidsbestanden en het boek.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by La Cuisine du Coeur

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits