La Lluna Verda

is creating contes il·lustrats per a infants

Select a membership level

Nivell 1: Lluna Nova
reward item
€5
per month
En aquest nivell podràs gaudir de beneficis exclusius, però el més important és que amb la teva aportació mensual ens ajudes a seguir creant contingut gratuït i de qualitat! 
  • I moltes més sorpreses: participació en tots els sorteigs que realitzem només a Patreon i altres continguts exclusius!
  • Accés al feed del nostre Patreon (on pengem posts amb reflexions, recomanacions i explicacions útils, tant per als infants com per als adults!)
  • El teu nom apareixerà als crèdits dels nostres vídeos!

0

patrons

$0

per month

About

És un espai de calma i creativitat per a famílies i infants. Facilitem eines per estimular la imaginació i relaxació dels més petits a través de les arts i els relats.

Oferim contingut audiovisual realitzat per l'equip interdisciplinar i intergeneracional de La Llluna Verda, ubicat a Barcelona. 

El nostre objectiu és generar un entorn tranquil per captar l'atenció dels infants, tot combinant les arts i els contes per estimular la imaginació i el pensament divergent.

La nostra visió és adaptar i crear històries que els inspirin a construir una societat més respectuosa, conscient i empàtica.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by La Lluna Verda

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits