LÁNGKAPITÁNY is creating Film
1

patron

$6
per month

CAPTAIN FLAME / LÁNGKAPITÁNY
színes, magyar fantasy-vígjáték
color,fantasy-comedy
                                                         
A LÁNGKAPITÁNY egy a VHS és Commodore 64 korszakot megidéző fantasy-vígjáték, amely egy cinikus szuperhősről szól, és egy kitalált világ nagyvárosában játszódik, valamikor az 1980-as években, karácsony idején. Hősének egyetlen képessége is haszontalan, csupán egy aprócska lángot tud gyújtani mutatóujja végén, ám legtöbbször azt is akaratán kívül.

Légy Te is a része ennek a különleges világnak! Ha úgy érzed fontos, amit csinálunk - támogasd az alkotók munkáját.A film önerőből készül, de a segítségeddel még látványosabbá, még egyedibbé tehetjük, megalkuvások nélkül.
Cserébe pedig
egyedi ajándékokkal viszonozzuk a támogatásod, és egy igazi VHS moziélménnyel.


CAPTAIN FLAME is a fantasy-comedy movie, which was designed to look like it was made in the 1980s and released on VHS.The movie takes places in the 1980's and stars Hungarian actors, who are the top „dubbing voice actors” of the foreign movies in Hungary.
Captain Flame is about a burned out, alcoholic "superhero" who only has the ability to make a small flame with his fingers. His city is being overrun by anarchists, and he becomes the hero the city needs just when it needs one the most. Captain Flame stars Peter Minarovits, with a full cast of Hungarian dubbing voice actors including Dorina Csifo, Gabor Harsanyi, Andras Borbiro, Borcsa Erdős, Peter Petrik, Zsolt Zagoni, and Karoly Kassai.
Directed by Balazs Hatvani, who is working on the Sci-fi project „Thelomeris” with Mark Hamill (Star Wars) onboard, and who worked with Tim Curry, Lance Henriksen, Sean Young and Michael Winslow in his previous project „Gingerclown 3D” which has acquired by Lionsgate Entertainment. Currently he is working on „Captain Flame” and he is also the writer/director of the upcoming series „Two Minutes To Midnight”, with Jim Hanks (Forrest Gump, Toy Story Video Game), Carel Struycken (Addams Family, Twin Peaks, Gerald's Game) and John Kassir (Tales from the Crypt)

TÖRTÉNET / SYNOPSIS
A várost uraló kegyetlen, gonosz punk horda rettegésben tartja az itt élőket. Vezetőjük XERXÉSZ, a tudatmódosító-fetisiszta punkvezér, aki csekély IQ-ját ördögi gonoszsággal pótolja céljai eléréséhez.
Ezt használja fel a város egyik leggazdagabb üzletembere, ULRICH is -  aki a pelenkákat gyártó ULRICH CORPORATION ura, és akinek korábban komoly problémái voltak a vizelettartás terén. Gyermekkora óta gyűlöli HŐSÜNK-et, LÁNGKAPITÁNYT, és mára elérte a pénzével, hogy annak  gyönyörű korábbi felesége, NADINE is saját "tulajdonába" került.
LÁNGKAPITÁNY - aki a történet kezdetekor még csak egy magányos, névtelen szelleme a városnak - egyedül él alkoholista kutyájával, BÖFI-vel és a „PÁNGÁZIUSZ ÉS FIA” halfeldolgozó részlegén tölti mindennapjait. Itt gyűlnek össze a „Naphalasok", a „Pontykockázók" és a „Belsőségesek" a nap végén, de hősünk nem keresi a társaságát senkinek, csak a laposüvegeknek és a nikotinnak.  Vele dolgozik az aprócska, de annál gyorsabban beszélő SPEEDY is, aki felnéz lángujjú társára, de az érzés nem kölcsönös.
A RENDŐRFŐNÖK és a POLGÁRMESTER közösen élvezik a korrupció mocskát, és semmit nem tesznek a város megtisztításáért. Egyedül a helyi híradó csinos és harcias riporternője, SZOFI küzd az igazságért.
Egy éjszaka hősünk a gyárból hazafelé tartva véletlenül belekeveredik egy támadásba, ahol SZOFI és pár punk gonosztevő is jelen van. Akaratlanul is megmenti a lányt, és a hírekben megszületik az új szuperhős: LÁNGKAPITÁNY.
Ettől a pillanattól kezdve a KAPITÁNY-nak nem csak önmagával kell megküzdenie, hanem ULRICH bosszújával, XERXÉSZ hadseregével, a nindzsákkal és SPEEDY különleges technikai fejlesztéseivel is, mint a szinte teljesen használhatatlan LÁNGVAGON, a minden képzeletet felülmúló LÁNGMOBIL és az ezeket vezérlő 80086-os CPU alapú szuperintelligencia, ALFRED.
   
SYNOPSIS
The story takes place in a fictional city, somewhere in the 1980's, the day before Christmas.CAPTAIN FLAME (Peter Minarovits) is a cynical, miserable superhero with a useless skill: he can light a small flame at the end of his index fingers, but can't control it. It's barely enough to light a cigarette sometimes. He is mostly drinking at the end of the days, and he hates everything and everyone around him. He is living with his alcoholic dog, Blurpy, in a small, cockroach-filled apartment, and his main job is to slice raw fishes in a local factory with his friend SPEEDY (Andras Borbiro).
The city is in big trouble, crime and violence are everywhere, and even the evil sociopath ULRICH „THE PISSER” (Peter Petrik) is lurking in the dark alleys - to impress his wife NADINE (Borcsa Erdos). Anarchist punks are trying to destroy the city, the leader of the gangs - XERXES (Zsolt Zagoni) - is keeping the citizens in terror and fear. One day Captain Flame accidentally save the life of the beautiful reporter, SOPHIE (Dorina Csifo), and he becomes the savior of the city.
Now the time has come to bring order to the chaos, and CAPTAIN FLAME is the last chance to save the town.

SZEREPLŐK

LÁNGKAPITÁNY:  Minárovits Péter
7 éves kora óta szinkronizál, olyan filmeken és sorozatokon nőhettünk fel a hangját hallva, mint a Goonies-Kincsvadászok (1985), a Monsters Club - Szörnyeteg Klub (1981), a Beastmaster - Vadak Ura (1982), az Indiana Jones és a Végzet Temploma (1982), a Vörös Szonja (1985) vagy az Ifjú Indiana Jones sorozat,a Spongyabob vagy akár a Terminator 2, ahol John Connor-t szinkronizálta.

SZOFI: Csifó Dorina
4 éves korától tanult színjátszást, több színpadi szerepet játszott, többek között kiválasztották az Annie című musicalbe is, A nyomorultakban Cosette, később pedig Gavroche szerepét játszotta, az Antoine de Saint-Exupéry művének alapján készült darabban pedig magát A kis herceg-et. Számtalan szinkronszerepe közül sokak kedvence Aranyhaj és a nagy gubanc - Tangled, a Harry Potter filmek Ginny Weasley-je, vagy Judy Hopsz karaktere a Zootropolis - Állati nagy balhé című animációs filmből. Gyakran szinkronizálja Chloë Grace Moretz, Amber Heard, Anna Kendrick és Amanda Seyfried színésznőket is.

SPEEDY: Borbíró András 
Gyerekkora óta szinkronizál, színpadon játszik. Olyan filmekben hallhattuk a hangját, mint a Stephen King: It - Stephen King: Az , aminek első 1990-es változatában Eddie-t, míg a 2017-es változatban magát Pennywise-szinkronizálta, valamint olyan kultikus filmekhez adta hangját, mint  az E.T. - A földönkívüli (1982), a Karácsonyi vakáció (1989) vagy éppen a Harry Potter filmek Draco Malfoy-ja.

XERXÉSZ:
Zágoni Zsolt
1980ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, számtalan színházi szerepben volt látható, több mint harminc éve szinkronizál, többször volt Michale Rooker (A Galaxis Őrzői) szinkronhangja. Az első, klasszikus Conan, a barbár (1982) filmen az ő hangján szólalt meg Arnold Schwarzenegger, a Veszett Világ című filmben pedig a Vissza a Jövőből filmekből is ismert Crispin Glover. Szerepelt a nagysikerű "A nyomozó" című magyar filmben is.

ULRICH: Petrik Péter
Egészen kiskorától szinkronizál, több filmben és tv játékban szerepelt gyerekszínészként,
többek között Jeles András - Angyali Üdvözlet című filmjében is. Számtalan klasszikus
szinkron fűződik a nevéhez, mint a Mary Poppins-ban (1964) alakított Michael Banks,
a Drágám a kölykök összementek! (1989), a Reszkessetek Betörők! (1990), vagy a Kerge Kacsák (1990). Az ő hangján szólalt meg Percy Weasley a Harry Potter filmekben.

NADINE: Erdős Borcsa
A Budapesti Operettszínház mellett számtalan színházi szerepben volt látható az elmúlt években,
szerepelt a Hacktion, a Fekete Kefe és a Társas játék sorozatokban is, a Valami Amerika 3.-ban,
szinkronszerepei között megtaláljuk a Brickleberry park csinos vadőrnőjét, valamint olyan
filmeket, mint az Én, Pán Péter, a Szépség és a Szörnyeteg, a Szenilla nyomában - vagy az Amerikai Psycho.

valamint olyan nagyszerű színészek, mint

Harsányi Gábor, Kassai Károly, Beregi Péter, Horányi László, Botár Endre, Törtei Tünde, Yu Debin, Szokol Péter, Herpai Géza, Héczey Rafael, Andó Szilárd és MAX, valamint Kassai Ilona


CAST
Peter Minarovits (Captain Flame) started his career in the early 80's as a child actor, he was the Hungarian dubbing voice of Sean Astin in the cult movie „Goonies”, just as the voice of Indy from „The Adventures of Young Indiana Jones”, and John Connor's from Terminator 2. He is the Hungarian voice of the young Han Solo from movie „Solo- a Star Wars story”, and currently he is working on the dubbing process of the new Disney movie, „Wreck it Ralph 2.” Dorina Csifo (Sophie) is the Hungarian dubbing voice of Rapunzel from Disney's „Tangled”, and she is the Hungarian voice of Chloë Grace Moretz, Amber Heard, Anna Kendrick, and Amanda Seyfried.

The rest of the cast are: Gabor Harsanyi (Joe Pesci's Hungarian dubbing voice), Andras Borbiro (Pennywise's Hungarian voice from Stephen King's IT), Borcsa Erdős (Brickleberry), Peter Petrik (the Hungarian voice of „Chunk” in Goonies, Honey, I shrunk the kids!) ,Zsolt Zagoni, Karoly Kassai (Jackie Chan's Hungarian voice), Peter Beregi (Danny DeVito's Hungarian voice) or Peter Szokol (Randy Marsh's voice in the Hungarian version of South Park).Rendező: Hatvani Balázs
Jelenleg a Two Minutes To Midnight című sorozaton dolgozik, amely az 50-es évek atomháborútól rettegő Amerikájába viszi el a nézőt, amelyet Mengyi Gábor producerrel közösen írt. A sorozatban Jim Hanks, (aki többek között együtt dolgozott a Forrest Gump című filmen testvérével, Tom Hanks-szel), valamint Paul Gregory, John Kassir (Mesék a Kriptából) és Carel Struycken (Twin Peaks, Addams Family, Gerald's Game) is. Emellett utómunka alatt áll az általa rendezet, jövő évben mozikba kerülő angol musical, a "Made in the Eighties" is szerepel.

Korábban együtt dolgozott Mark Hamill-el (Luke Skywalker megformálója a Star Wars filmekben), Tim Curry-vel (Rocky Horror Picture Show, Stephen King: Az), Lance Henriksen-nel (Terminator, Aliens) és Sean Young-gal (Blade Runner) is.

Operatőre és társ-producere a 2017-ben UNAFF ENSZ nagydíjat kapott Rupa Butikja című dokumentum filmnek, amely az Indiában történő savtámadások női áldozatairól szól. 

Producerek: Minárovits Péter, Mengyi Gábor, Hatvani Balázs, Juhász András.Tiers
FLAME HUNTER / LÁNGVADÁSZ
$7 or more per month 1 patron
The first step to becoming a superhero. Special thanks credit on IMDB and in the end credit.


Társ a harcban. Az első lépés a szuperhőssé válás útján. Külön köszönet a Támogató nevével a film végefőcímében, és IMDB oldalán.

SHAPESHIFTER HERO / ALAKVÁLTÓ SZUPERHŐS
$30 or more per month 0 of 100 patrons
A special, limied edition "CAPTAIN FLAME" t-shirt for supporter. 


Támogatónak a külön köszönet mellett egyedi LÁNGKAPITÁNY pólót küldünk, limitált példányban.

VHS BANDIT / VHS BANDITA
$50 or more per month 0 of 130 patrons
Special thanks in the end credit, and a limited VHS copy with the final movie. 


Támogatónak a külön köszönet mellett egyedi LÁNGKAPITÁNY VHS kazettát küldünk a filmmel, limitált példányban. 

FLAME MASTER / LÁNGMESTER
$125 or more per month 0 of 100 patrons
Supporter will receive a special, limited VHS copy, signed by the director and the cast, a limited edition CAPTAIN FLAME t-shirt, and two tickets to the premiere.


Támogatónak a külön köszönet mellett a rendező és a szereplők által aláírt VHS kazettát küldünk a filmmel, valamint egy egyedi LÁNGKAPITÁNY pólót limitált példányban, továbbá 2 jegyet a film mozis vetítésére. 

TRADING PLACES / SZEREPCSERE
$1,200 or more per month 0 of 10 patrons
Supporter gets a real supporting role in the movie as an evil punk, and also gets a special-guest invitation to the premier party.  


Támogató jól látható mellékszerepet kap a filmben, mint a punk horda kiemelten veszélyes tagja, továbbá meghívást kap a film mozis premierjére.

ASSOCIATE PRODUCER CREDIT
$6,000 or more per month 0 patrons
Supporter gets an "ASSOCIATE PRODUCER" credit in the movie, and an invitation to join the crew anytime. Also you will receive an original screenplay (signed by the director and the cast), 5 pieces VHS with the final movie, and 10 tickets to the premiere.

  

Támogató "ASSOCIATE PRODUCER" kreditet kap a filmben és lehetőséget az alkotókkal való találkozásra, a film hátralevő forgatásain betekinthet az alkotói folyamatokba. Ezen kívül a rendező és szereplők által dedikált forgatókönyvet kap, 5db egyedi VHS kópiát valamint  10db tiszteletjegyet a film premierjére.


CAPTAIN FLAME / LÁNGKAPITÁNY
színes, magyar fantasy-vígjáték
color,fantasy-comedy
                                                         
A LÁNGKAPITÁNY egy a VHS és Commodore 64 korszakot megidéző fantasy-vígjáték, amely egy cinikus szuperhősről szól, és egy kitalált világ nagyvárosában játszódik, valamikor az 1980-as években, karácsony idején. Hősének egyetlen képessége is haszontalan, csupán egy aprócska lángot tud gyújtani mutatóujja végén, ám legtöbbször azt is akaratán kívül.

Légy Te is a része ennek a különleges világnak! Ha úgy érzed fontos, amit csinálunk - támogasd az alkotók munkáját.A film önerőből készül, de a segítségeddel még látványosabbá, még egyedibbé tehetjük, megalkuvások nélkül.
Cserébe pedig
egyedi ajándékokkal viszonozzuk a támogatásod, és egy igazi VHS moziélménnyel.


CAPTAIN FLAME is a fantasy-comedy movie, which was designed to look like it was made in the 1980s and released on VHS.The movie takes places in the 1980's and stars Hungarian actors, who are the top „dubbing voice actors” of the foreign movies in Hungary.
Captain Flame is about a burned out, alcoholic "superhero" who only has the ability to make a small flame with his fingers. His city is being overrun by anarchists, and he becomes the hero the city needs just when it needs one the most. Captain Flame stars Peter Minarovits, with a full cast of Hungarian dubbing voice actors including Dorina Csifo, Gabor Harsanyi, Andras Borbiro, Borcsa Erdős, Peter Petrik, Zsolt Zagoni, and Karoly Kassai.
Directed by Balazs Hatvani, who is working on the Sci-fi project „Thelomeris” with Mark Hamill (Star Wars) onboard, and who worked with Tim Curry, Lance Henriksen, Sean Young and Michael Winslow in his previous project „Gingerclown 3D” which has acquired by Lionsgate Entertainment. Currently he is working on „Captain Flame” and he is also the writer/director of the upcoming series „Two Minutes To Midnight”, with Jim Hanks (Forrest Gump, Toy Story Video Game), Carel Struycken (Addams Family, Twin Peaks, Gerald's Game) and John Kassir (Tales from the Crypt)

TÖRTÉNET / SYNOPSIS
A várost uraló kegyetlen, gonosz punk horda rettegésben tartja az itt élőket. Vezetőjük XERXÉSZ, a tudatmódosító-fetisiszta punkvezér, aki csekély IQ-ját ördögi gonoszsággal pótolja céljai eléréséhez.
Ezt használja fel a város egyik leggazdagabb üzletembere, ULRICH is -  aki a pelenkákat gyártó ULRICH CORPORATION ura, és akinek korábban komoly problémái voltak a vizelettartás terén. Gyermekkora óta gyűlöli HŐSÜNK-et, LÁNGKAPITÁNYT, és mára elérte a pénzével, hogy annak  gyönyörű korábbi felesége, NADINE is saját "tulajdonába" került.
LÁNGKAPITÁNY - aki a történet kezdetekor még csak egy magányos, névtelen szelleme a városnak - egyedül él alkoholista kutyájával, BÖFI-vel és a „PÁNGÁZIUSZ ÉS FIA” halfeldolgozó részlegén tölti mindennapjait. Itt gyűlnek össze a „Naphalasok", a „Pontykockázók" és a „Belsőségesek" a nap végén, de hősünk nem keresi a társaságát senkinek, csak a laposüvegeknek és a nikotinnak.  Vele dolgozik az aprócska, de annál gyorsabban beszélő SPEEDY is, aki felnéz lángujjú társára, de az érzés nem kölcsönös.
A RENDŐRFŐNÖK és a POLGÁRMESTER közösen élvezik a korrupció mocskát, és semmit nem tesznek a város megtisztításáért. Egyedül a helyi híradó csinos és harcias riporternője, SZOFI küzd az igazságért.
Egy éjszaka hősünk a gyárból hazafelé tartva véletlenül belekeveredik egy támadásba, ahol SZOFI és pár punk gonosztevő is jelen van. Akaratlanul is megmenti a lányt, és a hírekben megszületik az új szuperhős: LÁNGKAPITÁNY.
Ettől a pillanattól kezdve a KAPITÁNY-nak nem csak önmagával kell megküzdenie, hanem ULRICH bosszújával, XERXÉSZ hadseregével, a nindzsákkal és SPEEDY különleges technikai fejlesztéseivel is, mint a szinte teljesen használhatatlan LÁNGVAGON, a minden képzeletet felülmúló LÁNGMOBIL és az ezeket vezérlő 80086-os CPU alapú szuperintelligencia, ALFRED.
   
SYNOPSIS
The story takes place in a fictional city, somewhere in the 1980's, the day before Christmas.CAPTAIN FLAME (Peter Minarovits) is a cynical, miserable superhero with a useless skill: he can light a small flame at the end of his index fingers, but can't control it. It's barely enough to light a cigarette sometimes. He is mostly drinking at the end of the days, and he hates everything and everyone around him. He is living with his alcoholic dog, Blurpy, in a small, cockroach-filled apartment, and his main job is to slice raw fishes in a local factory with his friend SPEEDY (Andras Borbiro).
The city is in big trouble, crime and violence are everywhere, and even the evil sociopath ULRICH „THE PISSER” (Peter Petrik) is lurking in the dark alleys - to impress his wife NADINE (Borcsa Erdos). Anarchist punks are trying to destroy the city, the leader of the gangs - XERXES (Zsolt Zagoni) - is keeping the citizens in terror and fear. One day Captain Flame accidentally save the life of the beautiful reporter, SOPHIE (Dorina Csifo), and he becomes the savior of the city.
Now the time has come to bring order to the chaos, and CAPTAIN FLAME is the last chance to save the town.

SZEREPLŐK

LÁNGKAPITÁNY:  Minárovits Péter
7 éves kora óta szinkronizál, olyan filmeken és sorozatokon nőhettünk fel a hangját hallva, mint a Goonies-Kincsvadászok (1985), a Monsters Club - Szörnyeteg Klub (1981), a Beastmaster - Vadak Ura (1982), az Indiana Jones és a Végzet Temploma (1982), a Vörös Szonja (1985) vagy az Ifjú Indiana Jones sorozat,a Spongyabob vagy akár a Terminator 2, ahol John Connor-t szinkronizálta.

SZOFI: Csifó Dorina
4 éves korától tanult színjátszást, több színpadi szerepet játszott, többek között kiválasztották az Annie című musicalbe is, A nyomorultakban Cosette, később pedig Gavroche szerepét játszotta, az Antoine de Saint-Exupéry művének alapján készült darabban pedig magát A kis herceg-et. Számtalan szinkronszerepe közül sokak kedvence Aranyhaj és a nagy gubanc - Tangled, a Harry Potter filmek Ginny Weasley-je, vagy Judy Hopsz karaktere a Zootropolis - Állati nagy balhé című animációs filmből. Gyakran szinkronizálja Chloë Grace Moretz, Amber Heard, Anna Kendrick és Amanda Seyfried színésznőket is.

SPEEDY: Borbíró András 
Gyerekkora óta szinkronizál, színpadon játszik. Olyan filmekben hallhattuk a hangját, mint a Stephen King: It - Stephen King: Az , aminek első 1990-es változatában Eddie-t, míg a 2017-es változatban magát Pennywise-szinkronizálta, valamint olyan kultikus filmekhez adta hangját, mint  az E.T. - A földönkívüli (1982), a Karácsonyi vakáció (1989) vagy éppen a Harry Potter filmek Draco Malfoy-ja.

XERXÉSZ:
Zágoni Zsolt
1980ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, számtalan színházi szerepben volt látható, több mint harminc éve szinkronizál, többször volt Michale Rooker (A Galaxis Őrzői) szinkronhangja. Az első, klasszikus Conan, a barbár (1982) filmen az ő hangján szólalt meg Arnold Schwarzenegger, a Veszett Világ című filmben pedig a Vissza a Jövőből filmekből is ismert Crispin Glover. Szerepelt a nagysikerű "A nyomozó" című magyar filmben is.

ULRICH: Petrik Péter
Egészen kiskorától szinkronizál, több filmben és tv játékban szerepelt gyerekszínészként,
többek között Jeles András - Angyali Üdvözlet című filmjében is. Számtalan klasszikus
szinkron fűződik a nevéhez, mint a Mary Poppins-ban (1964) alakított Michael Banks,
a Drágám a kölykök összementek! (1989), a Reszkessetek Betörők! (1990), vagy a Kerge Kacsák (1990). Az ő hangján szólalt meg Percy Weasley a Harry Potter filmekben.

NADINE: Erdős Borcsa
A Budapesti Operettszínház mellett számtalan színházi szerepben volt látható az elmúlt években,
szerepelt a Hacktion, a Fekete Kefe és a Társas játék sorozatokban is, a Valami Amerika 3.-ban,
szinkronszerepei között megtaláljuk a Brickleberry park csinos vadőrnőjét, valamint olyan
filmeket, mint az Én, Pán Péter, a Szépség és a Szörnyeteg, a Szenilla nyomában - vagy az Amerikai Psycho.

valamint olyan nagyszerű színészek, mint

Harsányi Gábor, Kassai Károly, Beregi Péter, Horányi László, Botár Endre, Törtei Tünde, Yu Debin, Szokol Péter, Herpai Géza, Héczey Rafael, Andó Szilárd és MAX, valamint Kassai Ilona


CAST
Peter Minarovits (Captain Flame) started his career in the early 80's as a child actor, he was the Hungarian dubbing voice of Sean Astin in the cult movie „Goonies”, just as the voice of Indy from „The Adventures of Young Indiana Jones”, and John Connor's from Terminator 2. He is the Hungarian voice of the young Han Solo from movie „Solo- a Star Wars story”, and currently he is working on the dubbing process of the new Disney movie, „Wreck it Ralph 2.” Dorina Csifo (Sophie) is the Hungarian dubbing voice of Rapunzel from Disney's „Tangled”, and she is the Hungarian voice of Chloë Grace Moretz, Amber Heard, Anna Kendrick, and Amanda Seyfried.

The rest of the cast are: Gabor Harsanyi (Joe Pesci's Hungarian dubbing voice), Andras Borbiro (Pennywise's Hungarian voice from Stephen King's IT), Borcsa Erdős (Brickleberry), Peter Petrik (the Hungarian voice of „Chunk” in Goonies, Honey, I shrunk the kids!) ,Zsolt Zagoni, Karoly Kassai (Jackie Chan's Hungarian voice), Peter Beregi (Danny DeVito's Hungarian voice) or Peter Szokol (Randy Marsh's voice in the Hungarian version of South Park).Rendező: Hatvani Balázs
Jelenleg a Two Minutes To Midnight című sorozaton dolgozik, amely az 50-es évek atomháborútól rettegő Amerikájába viszi el a nézőt, amelyet Mengyi Gábor producerrel közösen írt. A sorozatban Jim Hanks, (aki többek között együtt dolgozott a Forrest Gump című filmen testvérével, Tom Hanks-szel), valamint Paul Gregory, John Kassir (Mesék a Kriptából) és Carel Struycken (Twin Peaks, Addams Family, Gerald's Game) is. Emellett utómunka alatt áll az általa rendezet, jövő évben mozikba kerülő angol musical, a "Made in the Eighties" is szerepel.

Korábban együtt dolgozott Mark Hamill-el (Luke Skywalker megformálója a Star Wars filmekben), Tim Curry-vel (Rocky Horror Picture Show, Stephen King: Az), Lance Henriksen-nel (Terminator, Aliens) és Sean Young-gal (Blade Runner) is.

Operatőre és társ-producere a 2017-ben UNAFF ENSZ nagydíjat kapott Rupa Butikja című dokumentum filmnek, amely az Indiában történő savtámadások női áldozatairól szól. 

Producerek: Minárovits Péter, Mengyi Gábor, Hatvani Balázs, Juhász András.Recent posts by LÁNGKAPITÁNY

Tiers
FLAME HUNTER / LÁNGVADÁSZ
$7 or more per month 1 patron
The first step to becoming a superhero. Special thanks credit on IMDB and in the end credit.


Társ a harcban. Az első lépés a szuperhőssé válás útján. Külön köszönet a Támogató nevével a film végefőcímében, és IMDB oldalán.

SHAPESHIFTER HERO / ALAKVÁLTÓ SZUPERHŐS
$30 or more per month 0 of 100 patrons
A special, limied edition "CAPTAIN FLAME" t-shirt for supporter. 


Támogatónak a külön köszönet mellett egyedi LÁNGKAPITÁNY pólót küldünk, limitált példányban.

VHS BANDIT / VHS BANDITA
$50 or more per month 0 of 130 patrons
Special thanks in the end credit, and a limited VHS copy with the final movie. 


Támogatónak a külön köszönet mellett egyedi LÁNGKAPITÁNY VHS kazettát küldünk a filmmel, limitált példányban. 

FLAME MASTER / LÁNGMESTER
$125 or more per month 0 of 100 patrons
Supporter will receive a special, limited VHS copy, signed by the director and the cast, a limited edition CAPTAIN FLAME t-shirt, and two tickets to the premiere.


Támogatónak a külön köszönet mellett a rendező és a szereplők által aláírt VHS kazettát küldünk a filmmel, valamint egy egyedi LÁNGKAPITÁNY pólót limitált példányban, továbbá 2 jegyet a film mozis vetítésére. 

TRADING PLACES / SZEREPCSERE
$1,200 or more per month 0 of 10 patrons
Supporter gets a real supporting role in the movie as an evil punk, and also gets a special-guest invitation to the premier party.  


Támogató jól látható mellékszerepet kap a filmben, mint a punk horda kiemelten veszélyes tagja, továbbá meghívást kap a film mozis premierjére.

ASSOCIATE PRODUCER CREDIT
$6,000 or more per month 0 patrons
Supporter gets an "ASSOCIATE PRODUCER" credit in the movie, and an invitation to join the crew anytime. Also you will receive an original screenplay (signed by the director and the cast), 5 pieces VHS with the final movie, and 10 tickets to the premiere.

  

Támogató "ASSOCIATE PRODUCER" kreditet kap a filmben és lehetőséget az alkotókkal való találkozásra, a film hátralevő forgatásain betekinthet az alkotói folyamatokba. Ezen kívül a rendező és szereplők által dedikált forgatókönyvet kap, 5db egyedi VHS kópiát valamint  10db tiszteletjegyet a film premierjére.