left click Ghinea

is creating game reviews, game podcasts

Select a membership level

Prim Cititor Adjunct

reward item
reward item
$2
per month
  • General Support

Prim Cititor

reward item
reward item
$3
per month
  • General Support

Prim Cititor Şef

reward item
reward item
$4
per month
  • General Support

19

patrons

$60

per month

About left click Ghinea

Mă numesc Marius Ghinea și am scris vreme de 16 ani pentru revista Level și 18 ani pentru revista Chip, după care am colaborat timp de 3 ani la proiectul Nivelul 2.

După mai mulți ani de absență am hotărît să revin la jurnalism, de această dată online. Astfel a apărut pagina leftclickghinea.ro, în care doresc să fiu eu însumi în tot ceea ce scriu, așa cum mulți dintre voi mă cunosc deja din Level și Chip.

Pagina leftclickghinea.ro este mai ales despre jocuri. Lunar, voi publica pe această pagină, așa cum o făceam în revistă: unul sau două articole despre jocuri, la care se vor adăuga un ghinizm și/sau un ciolănism. Da, colegul și prietenul meu cioLAN va fi prezent din cînd în cînd pe leftclickghinea cu cîte unul dintre textele lui originale, deosebite de orice puteți citi oriunde altundeva – pentru că cioLAN e unic și de aceea este bine să-l găzduiești în pagină, căci omul sfințește blogul.

Pe măsură ce voi obține contactele necesare cu distribuitorii locali, intenționez să public articole și despre echipamente și dispozitive audio, în special avînd legătură cu jocurile și multimedia.

Majoritatea articolelor de pe pagina leftclickghinea.ro conțin și o versiune audio a textului, citită de mine. În acest sens, pagina leftclickghinea are și o dimensiune de podcast, la care vă puteți abona ușor, apăsînd butonul RSS feed de pe pagină – este cel portocaliu.

Pagina leftclickghinea.ro este disponibilă integral tuturor, indiferent dacă sînt contributori pe Patreon sau nu. De asemenea, cele trei niveluri de contributori se diferențiază numai prin dimensiunea sumei cu care puteți asigura apariția constantă și continuă a articolelor pe pagina mea.

Orice contribuție este binevenită și va face ca pagina leftclickghinea.ro să existe.

Vă mulțumesc!

Recent posts by left click Ghinea

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits