Lifestyle Design Podcast

is creating Podcast

1

patron

$2

per month

About

Hallo lieve fan van de lifestyle design podcast,

Wij, Ruben Klerkx en Tim Daalderop, worden van weinig dingen zo blij als het maken van de Lifestyle Design Podcast. Hoewel wij als lifestyle designers al onze tijd beschouwen als vrije tijd, maken we deze podcast in onze vrije-vrije tijd. Met andere woorden, we verdienen er niets mee. Dat vinden we eigenlijk wel fijn, want zo is onze podcast 100% vrij van adverteerders. Dat betekent dat wij kunnen maken wat wij willen maken en jij daarnaar kunt luisteren zonder dat je tussendoor irritante reclames hoort.

Word je blij van onze podcast en wil je ons supporten? Dat kan voor een vast bedrag per maand. Dat bedrag kies je zelf. Als dank voor je support krijg je behalve een nog betere en advertentievrije podcast, toegang tot exclusieve gesprekken met experts, ervaringsdeskundigen en onszelf, vol tips, tricks en inzichten rond het ontwerpen van je ideale leven - ja, de afleveringen duren ongeveer vijf kwartier, maar we hebben nog uren aan bonusmateriaal met gesprekken die in sommige gevallen nóg leuker waren dan de gesprekken die je in de fleveringen hoort.

Oh, en je krijgt een eervolle vermelding op onze website en een persoonlijk bedankje in onze eerstvolgende aflevering - als je dat wilt.
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits