Line Lybecker

is creating literature

Select a membership level

Fe
€3
per month
For ca. 23 kr. om måneden får du:

Et månedligt nyhedsbrev med kig bag kulisserne på forfatter- og forlagslivet. Her løfter jeg lidt af sløret for de projekter jeg sidder med i øjeblikket, både af mine egne og Ulven og Uglens.
+
Adgang til opslag her på Patreon hvor jeg bl.a. deler skrivetips.
Upir
€9
per month
For ca. 67 kr. om måneden får du:

Alle perks fra lavere tiers
+
Indflydelse på mine bøger. Fx kan du deltage i konkurrencer om at få en (bi)person opkaldt efter dig eller i afstemninger om forskellige ting.
+
Adgang til månedlige opslag hvor jeg dykker ned i enten et af mine egne manuskripter eller en af Ulven og Uglens udgivelser og viser konkrete eksempler på hvordan redaktøren kan være med til at forbedre en tekst: hvilke overvejelser jeg som redaktør gør mig når jeg giver kritik, og hvilke overvejelser jeg som forfatter gør mig når jeg modtager kritik.
Hamskifter
€15
per month
For ca. 112 kr. om måneden får du:

Alle perks fra lavere tiers
+
Hver måned får du et fraklip fra en af mine udgivne bøger. Fraklippet er en scene som blev skåret væk inden bogen udkom.
+
I februar, maj, august og november får du et smugkig på et af mine uudgivne projekter. Det kan fx være en bog der snart udkommer, eller en historie jeg er i gang med at skrive.

5

patrons

€58

per month

About

Kreativitet og historiefortælling har været en del af mit liv lige så længe jeg kan huske, og derfor er jeg i dag endt som både forfatter og forlægger.

Siden 2016 har jeg udgivet fire ungdomsromaner på forlaget Calibat, og siden 2014 har jeg hjulpet over 20 titler til verden på fantasyforlaget Ulven og Uglen hvor jeg er medejer. Litteraturen har altid kaldt på mig, så det er simpelthen ikke en mulighed at lade være!

Når jeg skriver, tager jeg udgangspunkt i følelser: kærlighed, håb og drømme, sorg, vrede og afmagt. Jeg vil røre læseren, sætte tanker i gang, og – hvis jeg er rigtig heldig – giver mine bøger anledning til samtaler der bryder tabu og kaster lys på oversete problemer og samfundsgrupper.

Sideløbende med mine ungdomsbøger arbejder jeg på fantasyromaner henvendt til voksne. Fantasy kan vende op og ned på verden, udfordre læseren til at tænke nye tanker og se ting i et anderledes lys. Denne unikke mulighed udnytter jeg når jeg skriver. Jeg håber at det bliver godt, og jeg glæder mig til at dele det med læserne!

Følg mig på Instagram: @linelybecker.
Læs mere om mig og mine bøger på www.LineLybecker.dk.
Læs mere om Ulven og Uglen på www.UlvenOgUglen.dk, på Facebook eller Instagram.

Hvad får du ud af at støtte mig?
Udover at du kan klappe dig selv på skulderen over at bidrage til tilblivelsen af vedkommende litteratur der stiller skarpt på ellers oversete emner, får du også en række mere håndgribelige, eksklusive goder: 

Fx får du for bare 1 euro (= ca. 7,50 kr.) om måneden mit nyhedsbrev med kig bag kulisserne i skriveprocessen og forlagslivet, og for 5 euro (= ca. 37,50 kr.) om måneden skrivetips og indflydelse på mine bøger via opslag og afstemninger her på siden.

Nu mere du giver, nu flere fordele får du. Du kan se alle fordelene øverst på siden.

Hvorfor støtte?
Jeg lever som forfatter, selvstændig forlægger samt freelance redaktør, korrekturlæser og foredragsholder – en jævnt ustabil indtægt for at sige det mildt!

Hvis du støtter mig, hjælper du med at give mine katte mad på bordet og med at få flere af mine bogprojekter ud i verden! Du støtter forlaget Ulven og Uglen og al den gode danske fantasy jeg hjælper forfattere med at udgive der! Og, ikke mindst, får du min evige taknemmelighed – uanset hvor meget du donerer!

Jeg håber at du har lyst til at hjælpe mig, og jeg glæder mig til at dele alle projekterne med dig!

De bedste hilsner
Line Lybecker
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 6 exclusive posts
6
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 6 exclusive posts
6
Writings

Recent posts by Line Lybecker

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits