Lisel Vad Olsson

is creating Vegan politics and activism

4

patrons

$38

per month

About Lisel Vad Olsson

Tak for at komme forbi min Patreonside - det betyder meget for mig! 

Det er aldrig nemt, at bede om penge, men det er blevet nødvendigt, da jeg ikke har nogen indkomst, fordi jeg har dedikeret al min tid, så jeg kan arbejde for en større sag. 

Jeg står bag artiklerne hos Veganerpartiet, hvor jeg har ansvar for, at formulere vores politik. Jeg er også næstforperson og arbejder med funding, politik, skriverier, kontakt til stærke og relevante samarbejdspartnere og folk der gerne vil hjælpe os - det kan f.eks. være proffessorer eller andre vidensfolk - også er der alle de andre større og mindre ting, som der jo altid dukker op til hverdag.

Jeg arbejder altså på fuldtid for Veganerpartiet og veganisme, på alle mulige forskellige måder. (Men også flere andre vegansk-relaterede ting, som beskrives længere nede). 

Det gør jeg fordi, at jeg vil gerne vil være med til at sørge for, at basale rettigheder for alle dyr kan blive realitet for dyrene. Men også for at fremme økocentrisme, som er den overbevisning, at man ikke beslutter noget, som har negative konsekvenser for naturen og økobalancen, da naturen er vores fundament for en tryg fremtid. Jeg ønsker, at fremme den grønne dagsorden generelt i befolkningen og få en landbrugsreform, som passer perfekt til de ønsker FN's forskere indenfor biologi, miljø, klima mv. har for vores jord. 

Derudover, så har Tine Pil Østberg og jeg en vegansk bogklub der hedder Venusbæltet Podcast (som foregår i en FacebookLive, hvor følgere kan kommentere og være med), hvor vi gennemgår veganske bøger. Vi elsker nemlig at tale om veganisme og hygge emnerne og det ville vi gerne dele med andre. Der er så mange facetter at gennegå, som blandt andet feminisme. Efter FacebookLive, så sendes lydfilen ud på Itunes, Spotify og Castbox. Det er rigtig fedt, at læse relevante bøger og dele den viden og diskussion der ligger i bøgerne med andre. På den måde er det en rigtig god, inspirerende og hyggelig vidensdeling, som er relevant for alle. 

Jeg har i flere år nu været aktiv på bloggen Taler for Dyr, hvor jeg har nørdet veganisme og delt mine tanker, rapporter og alt det jeg har fundet. Det er her de fleste nok kender mig fra og ikke mindst fra min Facebookside. Jeg får ofte feedback fra folk, som fortæller, at de bruger de argumenter de har læst, til deres egen succesfulde outreach og finder de links og kilder de skal bruge i debatter. 

Et par af mine skriverier har også været i Information og Jyllandsposten og der er flere på vej.  

Så tager jeg til Cube of Truth og hjælper med outreach, når jeg kan. Til sidst, men ikke mindst, er jeg hver måned mentor, i en ny omgang hos Veganerudfordringen.

Også gør jeg alt hvad jeg kan, for dyrene og naturen. 

Jeg håber, du vil være med til, at støtte mit arbejde med en fast månedlig overførsel, så mit arbejde kan fortsætte med, at være bæredygtigt for min familie og jeg. 

Tak <3 


Recent posts by Lisel Vad Olsson

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Writings
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits