Lisette Alfredsson

is creating Videor
Select a membership level
Min inre grupp
$3
per month

Om du stödjer min kanal med 3 dollar i månaden får du höra mina videoidéer och hemligheter före någon annan. Kanske att du kan vara med och påverka vissa idéer också :)

VÄLJ PRODUKT!
$5
per month

Vid 5 dollar i månaden får du en gång i månaden vara med och rösta fram vad för produkt jag ska testa i nästa UPP TILL BEVIS! 

Plus det du får vid 3 dollar i månaden :)

VÅR EGNA MÅNADSLIVE!
$15
per month

Vid den här nivån får du inte bara det som 3 och 5 dollar erbjuder utan får också vara med i min privata live en gång i månaden. Vi kommer kunna umgås helt utan "show me bob n vagana" och jag kommer ha tid att svara på alla era frågor m.m.

13

patrons

$59

per month

About Lisette Alfredsson

(En bättre patreon-video kommer snart)

Hallå eller!
Lisette Alfredsson här! En såndäringa youtuber! :)
Sedan 2014 har jag kontinuerligt lagt upp videor på youtube varje vecka. Mest har det väl handlat om smink och produkter, men ni har även fått se mig undersöka konstiga tester och fått följa mitt privata liv. Den 1 September 2018 började jag jobba med min kanal på heltid. Japp, det har varit knapert, men det visste jag att det skulle bli. Dock gör inte YouTube det lättare för mig när de gulmarkerar (ingen reklam på videorna = ingen inkomst för mig) de videor där jag råkar visa en bar axel för mycket. Haha.

Genom att stödja kanalen hjälper du inte bara mig att ha råd att skapa fler videor och underhållning till er utan du hjälper mig även att göra mer kvalitativa videor. Jag kommer att ha råd att köpa en bättre mick, en bättre kamera eller testa dyrare hittepån.

Tanken är att utveckla kanalen till något större än vad den är idag och med hjälp av patreon kan vi nå det målet!

Vill du stödja min kanal så tryck på ”Become a Patron”. Jag kan inte nog beskriva vilken betydelse det skulle ha för kanalen!
TACK SÅ OTROLIGT MYCKET FÖR DITT STÖD!

Pusselipusselipusselipuss
Goals
$59 of $300 per month
Jag kan äntligen trycka mina illustrationer och börja sälja dem för rimligt pris!
1 of 3

Recent posts by Lisette Alfredsson