Ludosonans

is creating Video Game Podcast

Select a membership level

$1
per episode
Valfri summa = shoutout
Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få! Lämna en rolig kommentar så gör vi en shoutout i programmet. Du får dessutom tillgång till avsnitt före de publiceras på hemsidan och IGN Sverige.
$5
per episode
Bakom kulisserna
Var med och se hur magin skapas! Vi sänder live via en exklusiv hangout där du som lyssnare kan vara med och titta på när vi spelar in och kommentera LIVE: varje podcastlyssnares våta dröm.
$8
per episode
Exklusiv hangout
Var med i vår månatliga planeringsmöte och utforma framtida avsnitt! Har du några bra förslag på spel, musik, film, personer eller annat relaterat att ta med i podcasten?

1

patron

$3

per episode

About

Ludosonans är en lite annorlunda podcast. Det är klart, vi diskuterar de senaste nyheterna och spelen men vi vill även förmedla om den subkultur vi kallar tv-spel. Vi lyfter fram spel från olika medier och delar med oss av intressant och rolig information och innehåll från olika delar av internet, som levereras med norrländsk humor och med glimten i ögat (örat?)

Med hjälp av finansiering från våra Patreons kommer vi dels kunna upprätthålla den befintliga kvalitet och fräscha innehåll podcasten har idag, samtidigt som vi kan behålla vår hosting som vi idag betalar ur egen ficka. För er lyssnare innebär en finansiering bättre ljud då vi ska försöka skrapa ihop till nya mikrofoner och annan utrustning.

Donationer ger även avkastning i form av inbjudan till exklusiva livesändningar och oklippta avsnitt, hangouts där ni lyssnare kan ställa frågor och kommentera samt bli utvald som gäst till programmet via nätet eller i person.

Ludosonans produceras idag ideellt och finansieras ur egna fickor så all hjälp vi kan få är välkommet. Var med och forma norra sveriges bästa spelpodcast. Vi hörs!
Goals
$3 of $50 per episode
För att bättre nå ut i podcastdjungeln vill vi börja skicka ut marknadsförda inlägg på sociala medier.
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Audio release
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Audio release

Recent posts by Ludosonans

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits