Lugn & Stark Yoga

is creating Funktionell yoga för din vardag

Select a membership level

Support-medlem

$4
per month
MEGASTORT TACK för att du stöttar mig! Allt stöd och varenda liten krona hjälper Lugn & Stark att överleva.

Här får du tillgång till Kickstart-paketet. Självklart håller vi kontakten, och jag berättar om mina nya separata program. Dessutom 5 % rabatt på alla separata program.
 • Kickstart-paketet: 3 stycken video-övningar
 • Kickstart-paketet: Presentationsblad
 • Kickstart-paketet: Medlemsformulär
 • Notis om nya program
 • 5 % rabatt på alla separata program

Budget-medlem

$13
per month
Vad kul att du vill vara med i gänget, och stort tack för ditt stöd!

Här får du, förutom Kickstart-paketet, tillgång till två tipsvideor i månaden. Naturligtvis berättar jag om mina nya separata program. Här får du dessutom 10 % rabatt på alla separata program.
 • Kickstart-paketet: 3 stycken video-övningar
 • Kickstart-paketet: Presentationsblad
 • Kickstart-paketet: Medlemsformulär
 • Notis om nya program
 • 10 % på alla separata program
 • 2 tipsvideor/månad

Bundis-medlem

$25.50
per month
Wow, vad häftigt att du är här! Stort tack för att du gillar det jag gör.

Utöver Kickstart-paketet får du 3 tips varje månad. Självklart berättar jag om nya program som kan vara av intresse för dig. Dessutom får du 15 % rabatt på alla separata program.
 • Kickstart-paketet: 3 stycken video-övningar
 • Kickstart-paketet: Presentationsblad
 • Kickstart-paketet: Medlemsformulär
 • Notis om nya program
 • 15 % på alla separata program
 • 3 tipsvideor/månad

0

patrons

$0

per month

About Lugn & Stark Yoga

Välkommen till Lugn & Stark Yoga!

Detta är en plattform för dig som vill förstå din kropp och hur yoga kan förenkla din vardag. Med hjälp av yoga och andningsövningar är det möjligt att minska stress och ångest, öka sömnkvalitet samt förbättra matsmältning och immunförsvar. Vill du stärka fokus under golfrundan? Vill du lindra migränen, eller få bukt med nackspärren? Då har du hittat rätt! Här finns digitala klasser och program för att matcha alla dina behov. Detta är ditt utrymme att bli lugn och stark, din plats att bygga fysisk och mental hälsa. Undvik resor och klasser – delta enkelt och smidigt hemifrån via din dator, telefon eller surfplatta.
Ordinarie medlemskap 250 kr/mån inkluderar 4 videor med nya övningar och tips varje månad.
Separata program finns på www.lbmisten.com/yoga


Mitt namn är Louise Buenafe Mistén. Jag är yogalärare och andningscoach, utbildad vid Yoga Body, Yoga Teachers College, Yoga Medicine och Yoga International. Yogan hjälper mig i varje sammanhang – oavsett om det rör min kroniska smärta och stelhet, för många timmar vid skrivbordet – eller bara helt vanlig träningsvärk. Jag vill hjälpa dig att hitta den yoga som passar dig och kan förenkla just dina dagar. Det spelar ingen roll om du testar yoga för allra första gången, eller om du redan har ett starkt yogaintresse. Här finns något för alla – från nybörjaren till yoga-fantasten och allt däremellan. Nedan kan du läsa mer om de olika medlemsnivåerna och dina förmåner.

För privatklasser och bokning av event eller workshop, kontakta mig på [email protected].

MEDLEM
Hälsa ska inte vara exklusivt. Därför finns medlemskapet i flera olika nivåer. Kom ihåg att materialet på Instagram är gratis och tillgängligt för alla.

Support 30 kr/mån: Tillgång till Kickstart-paketet. Notis om separata program. 5 % rabatt på separata program.
Budget 100 kr/mån: Tillgång till Kickstart-paketet. 2 tipsvideor i månaden. Notis om separata program. 10 % rabatt på separata program.
Bundis 200 kr/mån: Tillgång till Kickstart-paketet. 3 tipsvideor i månaden. Notis om separata program. 15 % rabatt på separata program.
Ordinarie 250 kr/mån: Tillgång till Kickstart-paketet. Alla 4 tips i månaden. Notis om separata program. 25 % rabatt på separata program.
VIP 400 kr/mån: Allting i Ordinarie samt exklusiva live-event, frågestunder och extra tips.

Oavsett medlemsnivå får du 15 % extra rabatt på valfritt separat program när du bjuder in din vän som medlem.

KICKSTART

Kickstart-paketet ingår i alla typer av medlemskap och innehåller tre effektiva video-övningar samt ett formulär där du fyller i dina behov, önskemål och målsättningar med yogan. Du kan även ladda ner en PDF med introduktion om andningstekniken som jag arbetar med. Paketet är till för att du enkelt ska kunna prova min yoga. Därefter kan du välja att stanna kvar och behålla dina medlemsförmåner – eller uppgradera och ta del av ännu bättre bonus.

TIPS
Varje månad får du upp till 4 snabba tips som enkelt får plats i hektiska dagar med fullspäckat schema. Lär dig att massera din egen nacke och andas dig lugn på bara ett par minuter. Dessutom tillkommer exklusiva event, med särskilda rabatter och erbjudanden endast för medlemmar. Om du önskar fördjupad kunskap i anatomi och ökad förståelse kring enskilda övningar rekommenderas de separata programmen som komplement.

PROGRAM
För fördjupad förståelse och regelbundenhet rekommenderar jag de separata programmen, alla med en särskild inriktning på specifika muskelgrupper. Det kan också handla om att lindra en viss typ av symptom. Under några träffar kombinerar vi yogapraktik med genomgång i anatomin. Näscyklerna, exempelvis – vad är det, och varför är det så viktigt att känna till? Under klasserna dukar vi upp ett smörgåsbord av olika praktiker och övningar. På detta sätt kan var och en kan hitta sin egen favorit. Vi diskuterar också vilken övning som är bäst i vilken situation och vid vilken tid på dygnet.

Som medlem får du upp till 25 % rabatt på samtliga separata program. Det är alltid möjligt att köpa separata program, även för dig som inte är medlem.

Varmt välkommen hit. Namaste. 🙏

Vänligen notera att priserna för varje medlemskap anges i Euro. Beroende på valutakurser är priset därför inte alltid exakt enligt priserna i SEK här ovanför.

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Get discounts to an online store
Connect via private message

Recent posts by Lugn & Stark Yoga

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits