Male Pobede

is creating business and motivation podcast

Select a membership level

Samo napred!

$5
per month

Pretplatom od $5 mesečno podržavate kontinualno kreiranje besplatnog sadržaja za sve koji prate podcast Male Pobede. Takođe dobijate mogućnost zajednice na ovoj platformi koja prati sadržaj podcasta i prvi ćete dobijati sve nove informacije. 

Mali Pobednik

$15
per month

Pretplatom od $15 mesečno postajete "Mali Pobednik", osoba koja ceni i voli sadržaj podcasta i želi prva da ima sve informacije o emisijama, novostima, linkovima koje delim i knjgama koje preporučim. Kao "Mali Pobednik", imate mogućnost da dobijete stikere, kao i drugi promo materijal podcast-a, a ujedno i da formirate sadržaj - snimala bi se JEDNA epiozda mesečno na konkretno zadatu i istraženu temu koju VI želite.

Okoreli preduzetnik

$30
per month

Pretplatom od $30 mesečno, vi ste "Okoreli preduzetnik", imate mogućnosti i uspeha iza vas. Ipak, kako je svima potrebna podrška pa čak i kada smo iskusni, uz ovu pretplatu dobijate JEDAN SAT MESEČNO Skype konsultacija 1 na 1 samnom, na teme preduzetništva, digitalnog marketinga, video produkcije, komunikacija sa klijentima i optimizacije procesa... 

0

patrons

$0

per month

About Male Pobede

Dobrodošli na podcast Male Pobede, podcast koji se bavi temama edukacije, saveta, motivacije i zanimljivosti iz sveta preduzetništva i biznisa. Slušamo se svaki radni dan.

Ova stranica je namenjena za sve one koji žele da podrže kreiranje podcasta Male Pobede, kojima on nešto znači ili ukoliko im je ikad bio od značaja, a žele učestvovati u davanju svog doprinosa kako bi ovaj podcast nastavio da se sluša svaki radni dan. 

Vaš doprinos daje vrednost radu koji je namenjen da bude od pomoći svima onima koji se tek upuštaju u preduzetništvo, onima koji žele da promene svoj život, kao i onima koji rade i žele da budu najbolji u svom poslu i životu uz pozitivan stav i razvoj svojih poslovnih veština.

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Male Pobede

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits