II. világháború - masodikvh.hu

is creating history, education

Select a membership level

Honvéd

$1
per month

Őrmester

$2
per month

Hadnagy

$5
per month

1

patron

$1

per month

About II. világháború - masodikvh.hu

Kedves Olvasóink!

Hosszú évek munkájával kialakult egy tudástár, amely a II. világháború történetét minél szélesebb körben szándékozik megismertetni a téma iránt érdeklődőkkel. Honlapunk visszaröpíti a látogatót abba a korba, amelyben az Emberiség – remélhetőleg – utolsó világméretű konfliktusát vívta. Abba a korba, amelyben ember embernek farkasa volt, ahol a gyilkosok közt cinkos volt, aki néma. Ahol a technikát minden korábbi időszaknál inkább a gyilkolásra szabták. Ahol bűn volt más nemzetbe születni, és ahol sok-sok durva bűn mellet az emberiesség legszebb virágai is kinyílhattak. És ahol a háború lovagias elemei - évezredek hadakozásai után - utolsóként megnyilvánulhattak….

Az évek alatt alatt összeállt egy szerkesztői – és bízvást állíthatjuk, szakértői – csapat, amely az információk feldolgozásával, összerendezésével feldolgozza ezt a történetet. Epizódokat, melyek a túlélők, a hősök, illetve az áldozatok leszármazottai számára feldolgozhatatlanok maradnak mindörökre. Virtuálisan bemászunk a harckocsikba, bebújunk a lövészárkokba, beszállunk a repülőgépekbe. Mint utólagos tudósítók, működünk, ahogy tőlünk telik.
Célunk - kortól, nemtől, mindenféle hovatartozástól függetlenül – mindenkit megismertetni a II. világháborúval, a korszakkal, a fegyverekkel, eszközökkel, az akkori élettel. Mivel, mikor, hogyan harcoltak- és hogyan, miképp éltek - apáink, nagyapáink, anyáink, nagymamáink – és más nemzetek fiai, azok apjai, nagyapjai, sőt, anyjai és nagymamái - abban a háborúban.

Viszont e lelkes csapat, és ez az értékes tudástár sem létezhet anyagias világunkban puszta lelkesedésből. Anyagi eszközeink nincsenek, ezek hiányában viszont hosszabb távon leküzdhetetlen nehézségbe ütközik e bázis fennmaradása. Honlapunk nonprofit, csapatunk tagjai puszta elhivatottságból teszik, amit tesznek. Ezért kérjük: akinek fontos e felület fennmaradása, e közösség további munkája, és üzenetünk eljuttatása minél szélesebb körbe, támogasson bennünket. Bármilyen jelentéktelen – vagy jelentős – támogatást elfogadunk.

Minden támogatást előre is köszönünk!

A masodikvh.hu csapata
Goals
$0.78 of $15 per month
A weboldal(ak) és domain(ek) fenntartásának költsége, beleértve az időszakos fejlesztéseket és karbantartásokat is.
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by II. világháború - masodikvh.hu

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits