maya rotaru

is creating Mica scoala de idei mari- scoala mayii

Select a membership level

" boier "
$5
per month

intre 5-10 dolari  lunar vei avea  posibilitatea sa vezi materialele inainte de a fi postate la liber pe youtube, si vei intra o data pe luna pe un chat in grup de discutii pe tema/temele lunii 

" nobil"
reward item
$10
per month

daca ma patronezi cu o suma de la 10 dolari in sus, in fiecare luna vei primi un material video educational cu atentie si dragoste facute,  pe tematica lunii  in curs,  pe care il vei putea  downloada inainte ca cineva sa il vada pe youtube la liber,  plus primesti si premiul "patron", deci un chat in grup de discutii o data pe luna 


" aristocrat"
$100
per month

de la 100 dolari in fiecare luna putem avea un video-chat one to one,  in care te ajut sa iti identifici probleme si sa gasim solutii optime, sau daca nu ai sau nu  iti doresti sa iti atingi problemele, putem discuta pe teme propuse de tine , in masura pregatirii mele pe subiect, plus primesti beneficiile patron, chat de discutii in grup pe tema lunii, si material video de downloadat, ca si patronul special

9

patrons

$276

per month

About

          Pe formare universitara, ca medic  si postuniversitara, ca spihoterapeut,  am pus bazele  terapiei holistice, pe care o aplic. Sunt și pictor și scriitor și pretentios spus cercetător de conștiința umană. Administrez grupuri de Artterapie, precum și grupuri de dezvoltare personală prin cunoaștere-Noesiterapie.
           Fundația mea PSIHARTTERRA tratează persoanele cu boli grave, chiar și în situații critice, iar sprijinul meu, pe lângă experiența mea profesională, este și furnizarea de alte servicii , in primul rand info-educationale care s-au concretizat intr-o 

   

MICA SCOALA DE IDEI MARI -Essentialia prezentate in mod ludic este un  Laborator de fericire prin cunoastere esentiala         Aceasta scoala incearca sa educe cat mai multa lume, indiferent de nivelul social sau educational, si indiferent de nivel de constiinta, de inteligenta academica, emotionala sau spirituala. Este deschisa tuturor.
       Invatarea si cautarea permanenta a adevarului este singura cale pe care daca te pornesti la drum, vei ramane mereu in viata, caci vei trai constient!
       Daca nu te mutlumesti cu adevarul "stiintific", cosmic, si ai un receptor de gust metafizic al unui Adevar Adevarat, nu doar ca vei ramane mereu in viata, dar vei ajunge la VIATA care nu mai e bantuita de nici o amenintare, iar moartea poate fi asteptata cu pace si bucurie!
       M-am gândit că ar putea fi un lucru interesant să-mi răspândesc cunoștințele prin aceasta Mica scoala de idei mari -  bagaj de cunostinte esentiale despre trup, minte si spirit...
      Îmi este foarte dificil să fac totul singura, să tratez oamenii,sa asist oameni in momente critice, sa insotesc oameni care imi devin frati, uneori la spital , alteori pe ultimul drum...in plus să studiez, să creez, să scriu, să traduc .M
ai nou, impreuna cu un alt metafizician, cu KATO,  facem live-uri saptamanale lungi si foarte lungi care necesita procesare si multe alte operatiuni pana ajung la a fi "consumate".

     De aceea,foarte multe materiale informationale si educationale pe care le-am proiectat sau altele pe care doar le-am gandit,  raman in urma si e pacat ca ar putea ajuta si mai multa lume in special bolnavii.
    In acest scop relansez aceasta platforma mai de mult initiata , si voi apela la ajutorul unora dintre voi , care considerati  ca ce fac eu este de folos acum sau in viitor, voua sau cuiva drag voua, chiar urmasilor vostri. Caci Adevarul despre Adevar nu se schimba, si asta se vede prin intoarcerea stiintei la sursele spirituale.
        Acum la raspantia veacurilor, cand oamenii sunt deopotriva creatori de inteligenta artificiala, incep sa realizeze ca la randul  lor sunt creati dupa un chip perfect, care avea nevoie de o Inteligenta Creatoare, si ca nu putea "iesi" omul asa cum este el om, desavarsit sau nu, din neant si la nimereala!

   
      Cei care doriti sa sustineti aceasta miscare informationala,  educationala si inspirationala, aveti aici posibilittatea sa deveniti patronii mei, si sa stoarceti de la mine tot potentialul meu intelecual si creativ.
      Platforma PATREON este gandita pe  modelul de success al patronajului renascentist. In timp ce atunci nobilii si negustorii bogati sustineau creatorii, artistii, filosofii,ganditorii  pentru a le crea acestora posibilitatea sa isi puna cunoasterea si creativitiatea in folosul omenirii, aici si acum e ceva simplu , caci oricine poate fi patron incepand cu o suma de 5 dolari donati lunar. 
     In cazul fericit in care voi avea mai multi patroni si bani decat cei necesari sa acopere nevoile unei desfasurari optime ale platformei: chirie, operator, editor, traducator, aparatura, softuri  etc,  voi incepe sa adun banutii pentru realizarea acelui centru la care visez de minim 20 de ani,un centru de vindecare holistica, pentru constructia caruia am avut demersuri esuate in cateva randuri.


     Visez la faptul ca voi veti fi artizanii acestor minunatii pe care le visez eu , si in felul asta veti fi si patroni in aceasta viata, in caz ca nu sunteti patroni de firme, dar si co-creatori la o lume mai buna si mai sanatoasa aici pe Pamant. 
    Putem sa ne unim, si sa fim noduri vii in noua matrice de oameni constienti in cautarea CONSTIINTEI PURE/DUMNEZEU.

     sa formam  un nou Matrix cu iz de paradis...un MetaMatrix ii zic eu...Doamne ajuta! 


          Goals
$275.85 of $1,500 per month
Cand voi ajunge la 1500 euro/luna, voi inchiria un spatiu care va functiona ca si
Mica scoala de idei mari-Essentialia unde se vor tine cursuri, workshopuri,
Cabin
et de Terapie,  si
Laborator de fericire prin creatie artistica
Studio de inregistrari  
         V
oi angaja  editor/operator si traducator.  
2 of 2

Become a patron to

7
Unlock 7 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by maya rotaru

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits