Médiavadász

is creating Filmkritikák

Select a membership level

Vadásztárs

$1
per month
A Médiavadász fiókái igazán hálásak önzetlen támogatásodért, ezért nevedet feltüntetjük a videónk végén látható vadásztársaink között.  

Kiemelt vadásztárs

$5
per month
A Médiavadász fiókái kiváltképp hálásak önzetlen támogatásodért, ezért nevedet kiemelten tüntetjük fel a videónk végén látható vadásztársaink között.

Csőrmester

$10
per month
A Médiavadász fiókái rendkívül hálásak nagylelkű támogatásodért, ezért nevedet kiemelten tüntetjük fel a videónk végén látható vadásztársaink között, az avatar képeddel együtt. 

22

patrons

About Médiavadász

Média alatt azt a napjainkra mérhetetlen méreteket öltő információáradatot értjük, melyben megfelelő alapelvek nélkül igencsak embert próbáló megtalálni mindazt, ami hasznos és értékes lehet. Társadalmunk legjava egy kultúrának nevezett szeméttengerben fuldokolva keresi kétségbeesetten az igazsághoz vezető ösvény elhalványult nyomait. A szellemi gyökereiktől elvágott megmondóemberek szüntelenül ontják magukból sokszínű, de a lényegre többnyire süket és vak meglátásaikat, melyekkel világunk túlzsúfolt káoszát gyarapítják csupán. Hogy mi magunk is ilyenek lennénk? Vadássz velünk és dönts saját belátásod szerint! A kulturális szeméttelep mélyén megbújó kincsek felkutatására és megtisztítására invitálunk. Egy olyan kalandra, ahol a tudatlanság és közömbösség fenevadával harcban álló szellemi értékek felkeresésére és megőrzésére vállalkozunk. Videóinkban megpróbálunk tiszta utat söpörni azokhoz az alkotásokhoz, amelyekből bátran meríthet az a néző, aki tisztább elvek mentén akarja átalakítani életét. Másfelől igyekszünk lehúzni a leplet azokról a nagyvilágban terjengő, hol rejtettebb, hol nyíltabb sugalmazásokról, amelyekkel a média mérgezi a jobb sorsra érdemes elméket. Kövess és támogass bennünket ezen ritka értékek felkeresésében. A Médiavadász szárnyas ragadozója ezennel kirepül fészkéből, hogy új távlatokat vigyen az internet szellemi vérszegénységben szenvedő valóságába.
Jó vadászatot!
Goals
20 - reached! patrons
Első mérföldkőnek a 20 támogatót jelöljük meg. Ez már elegendő kiindulási alap ahhoz, hogy egyre nagyobb figyelmet tudjunk fordítani alkotásaink elkészítésére és rendszeres megjelentetésükre.
1 of 1

Recent posts by Médiavadász

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits