Michiel Veenstra

is creating Podcasts

Select a membership level

Ga zo door Veenstra!

$1
per month

Ik geloof hier in Veenstra

$5
per month
Met 5 dollar per maand kan ik niet om je steun heen: je krijgt naamsvermelding in m'n eerstvolgende podcast en een persoonlijke shoutout in de mail.

GO GO GO

$10
per month
Met 10 dollar per maand weet ik echt waar ik dit voor doe: je krijgt naamsvermelding in m'n 5 eerstvolgende podcasts,  een persoonlijke shoutout in de mail en minstens twee exclusieve podcasts per jaar voor deze support-level only.

9

patrons

$17

per month

About Michiel Veenstra

Hoi!

Tof dat je een kijkje komt nemen op m'n Patreon pagina. Ik heb best lang getwijfeld deze aan te maken, ondanks regelmatige aansporingen van luisteraars van m'n podcasts het toch vooral eens te doen. Omdat het best gek is om geld te vragen voor iets wat je toch al graag doet: podcasts maken, in mijn geval.

Maar goed: dat kost tijd. En ook hosting, apparatuur, geduld van familieleden, noem maar op. En als je als luisteraar van een gratis product als een podcast toch een waardering wil laten blijken, is een vergoeding voor die posten wellicht een aardig idee.

Dus: bij deze. Feel free, want daar draait het voor mij ook om met het maken van podcasts: volledige vrijheid.
Goals
9 of 250 patrons
Dit is zo'n far-fetched idee... Maar goed, een live interview met een gast in een speciale Michiel Met episode voor publiek. Met jou, dus.
1 of 1

Become a patron to

9
Unlock 9 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Michiel Veenstra

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits