Mie Storm

is creating Kulturkritisk Podcast

Select a membership level

Stille støtte

reward item
reward item
$6.50
per month
Bidrag med 39 kr om måneden, og få adgang til en månedlig AMA-video eksklusivt her på Patreon. Indholdet er kun for støtter af Patreon-fællesskabet omkring Kulturkritisk Podcast.
Husk at tjekke din Patreon-konto her, for at se det eksklusive indhold, din støtte giver dig adgang til!
  • Månedlig Q&A-video

Fast følger

reward item
reward item
$13
per month
Bidrag med 78 kr om måneden, og få dit navn nævnt i næste episode af Kulturkritisk Podcast (podcast shout out), som en måde for mig at vise min taknemlighed for din støtte. Her udover får du adgang til den månedlige eksklusive AMA-runde, som kun er tilgængelig for støtter herinde i Kulturkritisk Forums Patreon-fællesskab.
Husk at tjekke din Patreon-konto her, for at se det eksklusive indhold, din støtte giver dig adgang til!
  • Podcast shout-out i næste episode
  • Månedlig Q&A-video

Omsorgsaktivist

reward item
reward item
$19.50
per month
Støt med 117 kr om måneden, og få tidlig adgang til nye kapitler og/eller sneak-peeks af de bøger, kurser og foredrag, der udkommer fra Kulturkritisk Forum. Du får også en månedlig podcast shout out med dit navn, som en oprigtig tak for din støtte. Og så får du selvfølgelig adgang til den månedlige Q&A, der laves eksklusivt for støtter af Kulturkritisk Forum via Patreon.
Husk at tjekke din Patreon-konto her, for at se det eksklusive indhold, din støtte giver dig adgang til!
  • Tidlig adgang til nye bogkapitler, foredrag og kurser
  • Podcast shout-out i næste episode
  • Månedlig Q&A-video

2

patrons

$21

per month

About Mie Storm

Du er landet i Mie Storms Patreon-fællesskab - tak fordi du har fundet vejen hertil! 

Først lidt om mig, så du ved, hvem det er, du læser af - lytter til i podcasten Jeg er mama til to dejlige vilde og frie unger, Thor og Isolde, og går gennem livet med deres far Nicolai på 10. år nu. Jeg er uddannet filosof, og skabte min profil, fordi jeg ønskede og manglede et sted, hvor det altid er okay at tale om de ting, vi ikke føler, vi må tale om. I forhold til vores egen og vores børns eksistens, vores forældreskab, vores arbejdsliv og meget mere. Jeg vil sætte ord på det svære i livet, for at bane vejen for at andre kan finde mod, frigøre sig af lænker, dårlig samvittighed, skyld og skam. Kort sagt: Så andre kan leve deres liv, som dem de ér - ikke dem, de er kulturelt og normativt betinget til at måtte være.

Fra min profil udgiver jeg Kulturkritisk Podcast, hvor jeg inviterer inspirerende og indsigtsfulde mennesker ind, for at have meningsfulde og givende samtaler om alt det, vi tvivler på og bekymrer os om. Om det svære, lette, tunge, bekymrende - og alt der i mellem.

Det er ikke nogen hemmelighed at mit fokus er at give stemme der, hvor den mangler. Dét gør jeg gennem Kulturkritisk Podcast, og det tager tid, kræver koncentration, dedikation og hårdt arbejde. Hvis du nyder at lytte til Kulturkritisk Podcast og at følge mit øvrige arbejde og min dagligdag via min profil, inviterer jeg dig her gennem Patreon til at lade et lille beløb af dine penge følge dine værdier hver måned. Jeg har nemlig brug for DIG, for hele tiden at kunne optimere Kulturkritisk Podcast og fortsat kunne invitere spændende mennesker ind til disse givende og nødvendige kulturkritiske og omsorgsaktivistiske samtaler. 

Derfor håber jeg, du vil støtte mit arbejde med et lille bidrag hver måned, og at dit individuelle bidrag vil afspejle den værdi, Kulturkritisk Podcast og forummet generelt giver til dit liv.

Af hjertet tak for at støtte mit arbejde!

- Mie Storm

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits