Miguel Bouttry

is creating videos, books and other stories

Select a membership level

Supporter
€1
per month
Als je deze keuze maakt word je supporter van mij en mijn bende. Jouw steun doet ontzettend veel deugd en geeft me moed om verder te doen! Je krijgt een vermelding in mijn volgende vlog (enkel als je dat wilt), ontvangt mijn nieuwsbrief met alle nieuwtjes en activiteiten en je wordt als eerste uitgenodigd bij elke volgende voorstelling van mijn boeken (is normaal enkel voor genodigden!).
Bendelid
€3
per month
Super! Je wordt volwaardig lid van mijn verhalenbende. Jullie vormen de basis van mijn bende: zonder leden geen bende. Voor jullie doe ik het! Naast de voordelen van een supporter krijg je ook nog regelmatig extra vlogs die enkel bendeleden te zien krijgen: een blik achter de schermen, beelden die de wekelijkse vlogs niet haalden, previews of gewoon extra straffe content die ik enkel voor jullie maakte. Eén keer per jaar organiseer ik in de Westhoek ook een (gratis) bendemeeting waar enkel bendeleden worden op uitgenodigd.
Sergeant
€5
per month
Je bent ambitieus en wilt sergeant worden in mijn verhalenbende. Respect! Zonder jullie zou mijn bende een pak zwakker staan. Je krijgt alles wat een bendelid ook krijgt, maar daarbovenop krijg je ook 20% korting op alle activiteiten die ik zelf organiseer (bv. gidsbeurten, vertelmomenten, ...). Deze korting kan ik je helaas niet geven voor activiteiten of events georganiseerd door externen (bv. vertelconcerten, lezingen, gidsbeurten voor externe organisaties, ...), maar je mag er per jaar ééntje uit mijn kalender kiezen waarop je helemaal gratis aanwezig kunt zijn. Die dag ben je mijn ere-gast!

27

patrons

€146

per month

About

Welkom op de pagina van 'mijn verhalenbende'!
Blij dat je het overweegt om mij te steunen in mijn creatief proces. Als je het uiteindelijk beslist om me echt dat duwtje in de rug te geven dan maakt dat voor mij een wereld van verschil. Ik krijg van jou niet enkel extra centjes om te investeren in bv. materiaal om betere video's te maken of andere tools die me vooruit helpen bij het vertellen en verspreiden van verhalen, maar bovenal voel ik me gesteund. Jouw steun betekent dat je mijn verhalen kunt smaken, dat je uitkijkt naar mijn video's en met veel aandacht mijn boeken leest en vooral vindt dat ik met dat alles verder moet doen. 
Op deze pagina kun je zien hoe je mij kunt helpen en wat ik daarvoor in ruil terug geef. 
Hopelijk mag ik je snel verwelkomen in 'mijn verhalenbende'.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
1
Image
1
Link
6
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
1
Image
1
Link
6
Videos

Recent posts by Miguel Bouttry

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits