Miguel Bouttry

is creating videos, books and other stories

Select a membership level

Bendelid

$4
per month
Super! Je wordt volwaardig lid van mijn verhalenbende. Jullie vormen de basis van mijn bende: zonder leden geen bende. Voor jullie doe ik het! Jouw steun doet ontzettend veel deugd en geeft me moed om verder te doen! Je krijgt een vermelding in mijn volgende vlog (enkel als je dat wilt), ontvangt mijn nieuwsbrief met alle nieuwtjes en activiteiten en je wordt als eerste uitgenodigd bij elke volgende voorstelling van mijn boeken (is normaal enkel voor genodigden!). Hiernaast krijg je ook minstens 1 maal per maand een extra vlog, exclusief voor mijn verhalenbende. Tijdens die update praat ik jullie wat bij over wat niet in mijn publieke wekelijkse vlog aanbod komt, beantwoord jullie vragen, bespreek het voorwerp van de maand en zorg voor een vleugje literatuur of poëzie. Eén keer per jaar organiseer ik in de Westhoek en in de Morvan ook een (gratis) bendemeeting waar enkel bendeleden worden op uitgenodigd.

Sergeant

$6.50
per month
Je bent ambitieus en wilt sergeant worden in mijn verhalenbende. Respect! Zonder jullie zou mijn bende een pak zwakker staan. Je krijgt alles wat een bendelid ook krijgt, maar daarbovenop krijg je ook 20% korting op alle activiteiten die ik zelf organiseer (bv. gidsbeurten, vertelmomenten, ...)*.   Voor jullie zet ik ook elke maand één blog online waarin ik iets wat me op dat moment bezig houdt van me afschrijf. Veel leesplezier! Daarnaast krijg je als gloednieuwe Sergeant een gesigneerde bladwijzer van mijn roman Bron van Pijn opgestuurd.

*(Opgelet: De korting op activiteiten is niet geldig als je mij inhuurt als privégids/-verteller of voor activiteiten georganiseerd door derden.)

Bendeleider

$13
per month
Jij gelooft 100%... wat zeg ik... 200% in mij! Dankzij die enorme steun geef ik je de graad van bendeleider. Alle andere bendeleden zullen je benijden, maar vooral respecteren want jij krijgt niet enkel alles wat een sergeant krijgt (maandelijkse extra vlog, maandelijkse blog, gratis bladwijzer, gratis nieuwsbrief, deelname aan Verhalenbende-meeting, ...), maar meer. Je krijgt geen 20%, maar 40% korting op al mijn activiteiten en per jaar mag je aan twee van mijn eigen activiteiten naar keuze gratis deelnemen.*
Af en toe zullen jullie als bendeleider ook kunnen genieten van enkele extra verrassende voordelen, die worden hier telkens tijdig aangekondigd. Spannend hé! ;-)

*(opgelet: deze extra kortingen gelden niet voor activiteiten georganiseerd door derden of als je me als privégids/-verteller inhuurt). 

14

patrons

$70

per month

About Miguel Bouttry

Welkom op de pagina van 'mijn verhalenbende'!
Blij dat je het overweegt om mij te steunen in mijn creatief proces. Als je het uiteindelijk beslist om me echt dat duwtje in de rug te geven dan maakt dat voor mij een wereld van verschil. Ik krijg van jou niet enkel extra centjes om te investeren in bv. materiaal om betere video's te maken of andere tools die me vooruit helpen bij het vertellen en verspreiden van verhalen, maar bovenal voel ik me gesteund. Jouw steun betekent dat je mijn verhalen kunt smaken, dat je uitkijkt naar mijn video's en met veel aandacht mijn boeken leest en vooral vindt dat ik met dat alles verder moet doen. 
Op deze pagina kun je zien hoe je mij kunt helpen en wat ik daarvoor in ruil terug geef. 
Hopelijk mag ik je snel verwelkomen in 'mijn verhalenbende'.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 52 exclusive posts
5
Images
2
Links
20
Writings
27
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 52 exclusive posts
5
Images
2
Links
20
Writings
27
Videos

Recent posts by Miguel Bouttry

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits