Veikka Lahtinen & Pontus Purokuru

is creating Mikä meitä vaivaa? -podcast

Select a membership level

Bonusjaksot

reward item
reward item
$5
per month
Lisää Mikä meitä vaivaa? -podcastia vain sinulle! Sinulle lähetetään kuukausittain (tai useammin) erikseen Patreon-tukijoille tehtyjä kestoltaan noin 10-60 minuutin erikoisjaksoja, joissa käsitellään normaaleissa jaksoissa kuulematta jääneita teemoja.

Saat lisäksi satunnaisesti ilmestyvän uutiskirjeen!

Superlahjoittaja!

reward item
reward item
$10
per month
Tällä lahjoituksella varmistat, että Mikä meitä vaivaa? -podcastin laatu pysyy korkeatasoisena ja ohjelman pitkän tähtäyksen jatkuvuus on turvattu! Panoksesi ansiosta saat (halutessasi) nimesi jokaisen jakson lopussa mainittavalle superlahjoittajien listalle.

Saat lisäksi edellä mainitut uutiskirjeen ja bonusjaksot!

225

patrons

About Veikka Lahtinen & Pontus Purokuru

Mikä meitä vaivaa? on Veikka Lahtisen ja Pontus Purokurun podcast, joka muuttaa tapaa, jolla keskustelemme ja ymmärrämme yhteiskunnallisia, poliittisia ja kulttuurisia ilmiöitä.

MIKSI ALKAISIN TUKIJAKSI?

Mikä meitä vaivaa? -podcastin säännöllisesti ilmestyvät jaksot tekevät maailmasta ymmärrettävämmän kuulijoilleen avaamalla meitä ympäröiviä ilmiöitä kriittisestä näkökulmasta: käsittelyssä ovat esimerkiksi maskuliinisuus, palkkatyö, identiteettipolitiikka, feminismi, vasemmisto, äärioikeisto, startup-kapitalismi ja ilmastonmuutos. Podcastia kiitetään usein siitä, että se antaa kuulijoilleen voimaa kamppailla arjessa.

Tukijana saat podcastista kaksin verroin irti, kun pääset käsiksi kuukausittaisiin bonusjaksoihin ja uutiskirjeeseen, jotka syventävät podcastin teemoja ja käsittelevät myös uusia teemoja, joita ilmaissisältö ei kosketa.

MIHIN RAHAA TARVITAAN?

Tukesi on äärimmäisen tärkeää, jotta podcastia voidaan tehdä kunnollisella ajalla ja mahdollisimman laadukkaasti. Käsikirjoitamme, tuotamme, äänitämme, leikkaamme ja masteroimme jaksot itse. Olemme luoneet itse graafisen ilmeen ja tunnuksen. Yhteen jaksoon käytämme aikaa kaikkiaan molemmat noin 8 tuntia. Pieni tukisummasi mahdollistaa, että meillä on aikaa keskittyä podcastin tekoon ammattimaisesti.

Tule mukaan tukemaan kulttuuria, jossa ollaan reiluja, mutta käytetään järkeä itse eikä paeta sääntöjen tai ylhäältä sanellun politiikan taakse!
Goals
200 - reached! patrons

Kun saavutamme 200 Patreon-tukijan rajapyykin, teemme podcastin historian ensimmäisen livestriimin eksklusiivisesti Patreoniin, jossa kerromme mikä meitä vaivaa ja vastaamme kuulijoiden etukäteen sekä striimin aikana lähettämiin kysymyksiin!
1 of 1

Become a patron to

119
Unlock 119 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Veikka Lahtinen & Pontus Purokuru

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits