Veikka Lahtinen & Pontus Purokuru

is creating Mikä meitä vaivaa? -podcast

Select a membership level

Bonusjaksot

reward item
$5
per month

4,3€+alv

Lisää Mikä meitä vaivaa? -podcastia vain sinulle! Sinulle lähetetään kuukausittain (tai useammin) erikseen Patreon-tukijoille tehtyjä kestoltaan noin 10-60 minuutin erikoisjaksoja, joissa käsitellään normaaleissa jaksoissa kuulematta jääneita teemoja.

Saat lisäksi satunnaisesti ilmestyvän uutiskirjeen!

Superlahjoittaja!

reward item
$10
per month
8,6€+alv

Tällä lahjoituksella varmistat, että Mikä meitä vaivaa? -podcastin laatu pysyy korkeatasoisena ja ohjelman pitkän tähtäyksen jatkuvuus on turvattu! Panoksesi ansiosta saat (halutessasi) nimesi jokaisen jakson lopussa mainittavalle superlahjoittajien listalle.

Saat lisäksi edellä mainitut uutiskirjeen ja bonusjaksot!

Megalahjoittaja (+muki)

reward item
$15
per month
Valitsemalla tämän lahjoitusmuodon osoitat todella arvostavasi Mikä meitä vaivaa? -podcastia! Vastalahjaksi saat uutiskirjeen, kaikki bonusjaksot ja lisäksi 3 kuukauden lahjoittamisen jälkeen oman ihanan MMV-mukin. Tuellasi mahdollistat podcastin jatkumisen pitkällä tähtäyksellä

120

patrons

About

Mikä meitä vaivaa? on Veikka Lahtisen ja Pontus Purokurun podcast, joka muuttaa tapaa, jolla keskustelemme ja ymmärrämme yhteiskunnallisia, poliittisia ja kulttuurisia ilmiöitä.

MIKSI ALKAISIN TUKIJAKSI?

Mikä meitä vaivaa? -podcastin säännöllisesti ilmestyvät jaksot tekevät maailmasta ymmärrettävämmän kuulijoilleen avaamalla meitä ympäröiviä ilmiöitä kriittisestä näkökulmasta: käsittelyssä ovat esimerkiksi maskuliinisuus, palkkatyö, identiteettipolitiikka, feminismi, vasemmisto, äärioikeisto, startup-kapitalismi ja ilmastonmuutos. Podcastia kiitetään usein siitä, että se antaa kuulijoilleen voimaa kamppailla arjessa.

Tukijana saat podcastista kaksin verroin irti, kun pääset käsiksi kuukausittaisiin bonusjaksoihin ja uutiskirjeeseen, jotka syventävät podcastin teemoja ja käsittelevät myös uusia teemoja, joita ilmaissisältö ei kosketa.

MIHIN RAHAA TARVITAAN?

Tukesi on äärimmäisen tärkeää, jotta podcastia voidaan tehdä kunnollisella ajalla ja mahdollisimman laadukkaasti. Käsikirjoitamme, tuotamme, äänitämme, leikkaamme ja masteroimme jaksot itse. Olemme luoneet itse graafisen ilmeen ja tunnuksen. Yhteen jaksoon käytämme aikaa kaikkiaan molemmat noin 8 tuntia. Pieni tukisummasi mahdollistaa, että meillä on aikaa keskittyä podcastin tekoon ammattimaisesti.

Tule mukaan tukemaan kulttuuria, jossa ollaan reiluja, mutta käytetään järkeä itse eikä paeta sääntöjen tai ylhäältä sanellun politiikan taakse!
Goals
100 - reached! patrons

Kun saavutamme tämän tavoitteen, alamme julkaista uuteen "Mikä liberalismia vaivaa?"-työnimellä kulkevaan kirjaamme liittyviä ennakkoesseitä ja keskusteluja Patreonissa. Kirja käsittelee muun muassa mediaa, politiikkaa, aktivismia, neutraaliutta, ilmastoa ja teknologiaa liberalismin kriisin näkökulmasta. Teemme näkyväksi, miten ajatus yhteiskunnasta konfliktivapaana yhteistyötä tekevien yksilöiden vyöhykkeenä on purkautumassa, ja miten voisimme tuoda jotain parempaa tilalle.
1 of 1

Become a patron to

87
Unlock 87 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Veikka Lahtinen & Pontus Purokuru

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits