Millennial Falcon

is creating podcast about video games and things of life

Select a membership level

First Aid Spray

reward item
reward item
$1
per month
Csíped amit csinálunk és szeretnél minket támogatni? Ha itt belépsz, hozzáférsz a privát Discord csatornáinkhoz, meghívunk az élő felvételeinkre, korábban hozzáférsz az epizódjainkhoz, s természetesen segítesz minket a világ feletti hatalom átvételében!
Includes Discord benefits
  • Támogatói Discord csatorna
  • Meghívó élő felvételekre
  • Early access

Falcon Cult Member

reward item
reward item
$5
per month
A Kultista szint az a fura, kettő közötti szint. Se nem 1$, se nem 15$. Mondhatni pont jó. Ezen a szinten kapni fogsz minden hónapban egy exkluzív podcast epizódot Patch címmel, melyben aktualitásokra, filmekre, könyvekre, lootokra, tech hírekre, véleményekre, stb. fogunk fókuszálni.
Includes Discord benefits
  • Exkluzív podcast havonta
  • First Aid Spray szint!

Ending-Man Terminator

reward item
reward item
$15
per month
Ez a csomag a legelszántabb támogatóinknak szól, mely természetesen magába foglalja az előző két szint minden előnyét, s négyhavonta küldünk neked egy szuper minőségű, saját tervezésű ajándéktárgyat is, hogy legyen mivel menőznöd!
Includes Discord benefits
  • Falcon ajándéktárgyak négyhavonta!
  • Falcon Cult Member szint!

13

patrons

$47

per month

About Millennial Falcon

Hey Skacok!

Mi vagyunk a Millennial Falcon, egy apró csapat, akik minden héten emlékeztetnek titeket arra, hogy miért is olyan jó videójátékokkal játszani, s hogy tegyétek azt bátran a magatok tempójában! Csak semmi FOMO! Ja, és mindezt egy heti podcast formájában tesszük, ha még nem említettük volna.

Nálunk nincs hűvös objektivitás, egyszerűen olyan játékokról mesélünk nektek, melyeket őszintén szeretünk, legyen ez jó, rossz, közepes, vagy mestermunka. Nálunk jól megfér egymás mellett a Davilex csapnivaló (nem is!) Knight Ridere a Resident Evil 2-vel!

Mivel a magyarországi vidéken nőttünk fel, kb. 2010-ig azt sem tudtuk, hogy mi az a GameCube. A "sárga kazettás Nintendo" definiálta korai gamer éveinket, melyet szüleink szerény fizetéseikből kuporgattak nekünk össze, s nekünk az volt a minden. Mario, Duck Hunt, Tank, ó te jó ég... Nekünk a falusi búcsú volt az E3, a helyi játékbolt a GameStop, a high-end kütyü pedig a Genius hangszóró!

Mivel rengeteg sztorink van ezekből az időkből, ezeket igyekszünk is veletek megosztani, már ha persze eszünkbe jutnak.

Immáron 2 éves műsorunkat igyekszünk folyamatosan fejleszteni, legalább nullásra kihozni, s a támogatásotoknak köszönhetően több időt és energiát tudunk ennek szentelni a szürke hétköznapok kötelességei és elfoglaltságai mellett! 

Köszönjük, ha elolvastad, köszönjük, ha támogatsz minket!

Become a patron to

8
Unlock 8 exclusive posts
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by Millennial Falcon

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits