Nóri mindenmentes konyhája

is creating fabulous free from food
Select a membership level
Légy a támogatóm!
$1
per month
Havi 1$ támogatással elnyered örök hálám a nagylelkűségedért.

4

patrons

$4

per month

About Nóri mindenmentes konyhája

Üdvözöllek!
Nóri vagyok, a mindenmentes.hu szerzője: a blogomon olyan ételek receptjeit osztom meg, amelyek egyszerre többféle speciális étrenddel élők számára is megfelelőek (és élvezetesek... ), így cukor-, glutén- tejtermék- tojásmentesek, IR-barátak (inzulinrezisztencia) és vegánok is.

Itt elolvashatod, hogy
- Mi ez a Patreon?
- Miért vagyok itt?
- Hogyan segíthetsz?

Mi ez a Patreon?
A Patreon egy olyan közösségi oldal, ami összekapcsolja az alkotókat (művészek, bloggerek, stb.) az alkotásaikat élvező közönséggel. Ha regisztrálsz Patreonon, mint támogató (patron), és összekapcsolod a PayPal fiókoddal, akkor tetszőleges összeggel tudod támogatni az arra érdemesnek talált alkotókat (pl. engem...). A rendszer világos, átlátható: az oldalamon láthatod, hogy mennyi támogatást kapok és a támogatói státuszodból is bármikor szabadon visszaléphetsz.

Miért vagyok itt?
Hiszek abban, hogy a nagylelkűség a természetünk része: tudom, hogy mennyi jót és fejlődést hoz az életünkbe, akár aduk, akár kapunk.

Tudom, mert annak idején én is felajánlásként indítottam a mindenmentes blogot: fő motivációm, hogy a receptjeim és egyéb írásaim megosztásával segítsek a hozzám hasonló helyzetben élőknek. A rengeteg pozitív visszajelzés (olvasói levelek, hozzászólások, kedves mondatok az utcán...) új fejezetet hozott az életembe: megértettem, hogy ez az, amiben a legjobb vagyok, a leghasznosabb, amit tehetek.

Az első könyvem megjelenése 2016-ban fordulópont volt a blog és az én életemben is: költséges hobbiból (technikai költségek, alapanyagok, sok-sok munkaóra) bevételi forrássá is vált.
Ahogy a mindenmentes blog vállalkozássá alakult, átgondoltam a szerepét az életemben, és egy dologban biztos vagyok: a blog motorja ezentúl is a felajánlás lesz.
Könyveken és főzőkurzusokon innen és túl, bármilyen új projektbe is fogok a jövőben, az oldalamon megjelenő új receptek, ismeretterjesztő írások, és a legfontosabb, legalapvetőbb tudás morzsák mindig ingyen hozzáférhetőek lesznek! Ahogy engem is bárki elérhet személyesen is az oldalon keresztül.

Tudom, hogy a mai világunkban sokkal általánosabban elfogadott módja a bevétel szerzésnek, ha létrehozok valamilyen "árut" amit csak azok számára teszek hozzáférhetővé, akik kifizetik az "árát", de én idealista vagyok: hiszek abban, hogy az én nagylelkűségem tükröződni fog az olvasóimban, és a nagylelkűségetek - ahogy eddig is - szárnyakat ad majd a oldalamnak, a munkám gyümölcsét pedig együtt élvezhetjük.

Röviden:
Ha úgy érzed, hogy a blogomon elérhető tartalom komoly segítséget jelentett számodra, mert pl.
  • működő, kipróbált recepteket találtál,
  • ezzel időt és pénzt takarítottál meg (nem kellett feleslegesen kísérletezned pl. a kenyér sütéssel),
  • átlátható, összeszedett információ csomagot kaptál pl. az édesítőszerekről,
  • az oldalamon böngészve hinni tudtál abban, hogy az életmódváltás sikerülni fog,
és úgy érzed, hogy szívesen nyújtanál Te is komoly segítséget nekem (igen, havi 1$ támogatás is komoly segítség, ami előre visz!), akkor itt a lehetőség.

Ha szívesen követed a munkámat, de úgy érzed, feszültté tesz a gondolat, hogy bármilyen (akár havi 1$)  kiadást vállalj "csak úgy", akkor köszönöm, hogy eddig elolvastad a mondandómat, és nyugodtan látogasd az oldalamat úgy, ahogy eddig is! Támogatóvá válni nem kötelező, csak egy lehetőség: akkor tedd, ha valóban önzetlenül, jó érzéssel teszed!

Hogyan segíthetsz?
Ha úgy döntesz, hogy támogatni szeretnéd az oldalam, kattints a "Become a patron" ikonra a borítókép alatt:


A következő képernyőn a támogatás mértékét állíthatod be (alapértelmezetten 1$):


A következő lépésben Patreon felhasználói fiókot regisztrálsz:


És a célegyenes! Fizethetsz dombornyomott bankkártyával, vagy PayPal fiókkal is.
(A Patreon felszámolja a fizetés egyszeri díját és a magyar állam felé fizetendő ÁFA-t is.)


A támogatás összege havonta, minden hónap első napján terhelődik az egyenlegedre. Ha egyszeri támogatást szeretnél adni, akkor egyszerűen várd meg, amíg a tetszőleges összeg első alkalommal levonásra kerül, majd lépj vissza a támogatói státuszodból.
Ezeket a beállításokat később bármikor megváltoztathatod:
Goals
$4 of $250 per month
Ezzel a támogatással meg tudnám teremteni a feltételeit annak, hogy rövid videókat is készítsek a konyhámban!
1 of 1

Recent posts by Nóri mindenmentes konyhája

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Poll
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Poll
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits