Mirjam Molenbeek

is creating tutorials en vlogs over breien

Select a membership level

Brons
$2
per month
Super! Dankzij jouw steun kan ik maandelijks mijn YouTube vlogs op blijven nemen en die voor iedereen gratis beschikbaar stellen!
Zilver
$5
per month

Krijg alles wat je voor 2 dollar ook krijgt, plus: 

- een extra vlog naast de maandelijkse openbare YouTube vlog (kijkje achter de schermen van mijn bedrijf èn hoe ik dit combineer met mijn gezinsleven)

- toegang tot instructievideo's (elke maand een nieuwe, meer zodra het doel van 50 patrons is bereikt)

Goud
$10
per month
Alles wat je bij 2&5 dollar ook krijgt PLUS standaard 10% korting op alles wat je in de webshop (mirjammolenbeek.nl) koopt. Bovendien maak je maandelijks kans op een Ravelry patroon naar keuze!

42

patrons

About

Wie is Mirjam Molenbeek

Als kind leerde ik breien van mijn oma. Ik studeerde Nederlands en ging in het onderwijs aan de slag; toen pakte ik het breien ook weer op. Het bood me de rust en ontspanning die ik nodig had na een drukke werkdag. Ik volgde verschillende cursussen om mijn breiskills en wolkennis uit te breiden.

Toen ik 31 was en moeder zou worden, sloeg de breimanie helemaal toe! Zo leuk om iets te maken voor je eigen kids! En....als mama kan je elke minuut rust en ontspanning wel gebruiken ;) Naast breien voor mijn eigen kindjes (ik heb er inmiddels drie - van 7, 5 en 3), verkocht ik ook een aantal jaren handgebreide items op Etsy en via lokale shops.

Begin 2017 begon ik met het geven van breilessen en kocht voor die lessen ook wol in. Dat vond ik zo geweldig leuk, dat ik besloot het roer om te gooien: ik stopte met mijn vaste onderwijsbaan en ging aan de slag met mijn bedrijf MirjamMolenbeek. Sinds oktober 2017 geef ik breiles in mijn huiskamer-atelier in Den Haag Scheveningen (aan volwassenen, kids en jongeren). Ook opende ik op dat moment mijn wolwebshop. 

Fantastisch vind ik het om mensen te laten ervaren dat breien onthaast, ontspant, een rustpunt biedt in onze snelle maatschappij!

Waarom Patreon?

Ik maak al een aantal jaren vlogs en instructievideo's die ik gratis op YouTube plaats. Patreon biedt een voor mij betaalbaar platform waar ik jullie alleen mijn content kan laten zien, zonder dat je gestoord wordt door reclames. Ook kan ik op dit platform veel persoonlijker met jullie communiceren dan op YouTube. Het wordt echt 'ons' platform.

Waarom heb ik jou nodig?

Ik wil het aantal vlogs en instructievideo's flink gaan verhogen. Video's van goede kwaliteit: verstaanbaar (zonder dat je je geluid om maximaal hoeft te zetten en dan nog je oren moet spitsen), instructievideo's die van begin tot eind goed te volgen zijn (dus dat je niet tijdens het breien van sokken op dat cruciale punt van de hiel komt, en degene die toont hoe je het daar zou moeten doen net zijn/haar hand voor de camera houdt...), helder beeld. Ik wil patronen en materialen aan jullie laten zien, zonder dat je het gevoel krijgt dat ik lyrisch over iets ben omdat de ontwerpster of het wolmerk me flink gesponsord heeft.
Simpel: om dit te bieden heb ik geld nodig. Zie het als een cursus die je volgt om nieuwe dingen te leren en om tijd aan jezelf te besteden. Dan is het maandbedrag dat je aan mij betaalt eigenlijk een schijntje, terwijl ik met dat bedrag kan zorgen voor het hierboven genoemde.

Wat krijg je als patron?

Dat verschilt per inleg (zie de verschillende 'tiers'). In elk geval plaats ik maandelijks een vlog op YouTube van hoge kwaliteit. Ik inspireer je in de vlogs met afwisselende breipatronen en wol. Ik vertel je leuke breiweetjes. Voor 'zilveren' en 'gouden' patrons zijn duidelijke instructievideo's beschikbaar; voor hen neem ik maandelijks een extra vlog op met speciale weetjes en een kijkje achter de schermen van mijn dagelijkse leven als ondernemer en hoe ik dat combineer met mijn gezinsleven.
Goals
42 of 50 patrons
Wanneer dit doel behaald is:
- kan ik maandelijks een YouTube vlog blijven plaatsen
- krijgen 'zilveren' en 'gouden' patrons maandelijks toegang tot 2 nieuwe instructievideo's (in plaats van 1)

1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 52 exclusive posts
1
Poll
18
Writings
33
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 52 exclusive posts
1
Poll
18
Writings
33
Videos

Recent posts by Mirjam Molenbeek

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits