Győri Zoltán Gábor

is creating Társasjátékos tartalom

Select a membership level

Támogató
$1
per month
Minden támogatás jól jön, nincsen kicsi összeg. :) Ha többet adnál, az adományozásnál kiválaszthatod az összeget. Nagyon köszönöm, hogy segítesz, hogy a társasjátékozás világa minél több emberhez juthasson el!
Kávékupon
$3
per month
Meghívlak egy kávéra hogy legyen erőd videót gyártani! :)
Beszállok a gyűjtésbe
$5
per month
Mint sokan tudjátok, egy normális kamerára gyűjtünk, hogy jobb minőségben gyárthassuk nektek a videókat, ezért ha beszállsz a gyűjtésünkbe, azt külön köszönjük neked! :)

35

patrons

$124

per month

About

Győri Zoltán Gábor vagyok, társasjátékos vlogger, játéktervező, előadó. A “Mit Játsszunk?” blog indítása régóta tervezgetett szívügyem, ami a társasjátékozás káprázatos világába kalauzolja olvasóit, nézőit. Célja a társasjátékozás népszerűsítése, és hogy minél több remek játékot mutathassak be nektek általa. Induljon tehát a nagy utazás, sok-sok játékkal!


Ha egyetértesz az üzenetemmel, Te is szeretsz játszani, és érdekelnek a társasjátékos tartalmak, akkor kérlek támogasd a blogomat! :)
A Patreonon befolyt összeget a videóim minőségének tökéletesítésére (fény, hang, vágóprogram) szeretném fordítani, illetve ahhoz is hozzásegít, hogy több lehetőségem legyen tartalmat gyártani számotokra!

Mit találsz a vlogomon?
  • gameplayeket (végigjátszás)
  • unboxing videókat (dobozbontás)
  • tematikus játék-ajánló videókat
  • szórakoztató társasjátékos tartalmakat
  • 7-es listákat
  • társasjátékos rendezvény tudósításokat, élményvideókat
  • interjúkat, és játékos témájú beszélgetéseket
  • játékbemutatókat...

A társasjátékozás a mindennapjaim része, ha tehetem főleg ezzel foglalkozom. Sokadik éve csiszolgatom a műveltségem, sok száz játék megfordult a kezeim közt, és szép gyűjteményt tudhatok a magaménak. Játszom, tanulok, játékot fejlesztek, műsort vezetek és szakmai tanácsot adok. Azt tapasztalom, hogy egyre többekben születik meg az igény, hogy játsszanak és sokan keresnek meg javaslatot kérve, hogy “Mit játsszanak?”.

Ezért készült el ez a blog, hogy tanácsot adjon a társasjátékok iránt érdeklődőknek! Vajon mik azok a játékok, amikkel jó kezdeni, s mik azok a példányok, amikkel jó tovább mélyíteni a kezdeti ismeretséget a játékok világával? Induljon tehát a nagy utazás, sok-sok játékkal! Élménydús nézelődést, és jó játékot kívánok mindenkinek!

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a Youtube csatornámat, és a Facebook oldalamat is, ezekre feliratkozva követheted a munkámat, és értesítést kaphatsz az újdonságokról. 

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Győri Zoltán Gábor

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits