MKSE.com

is creating Dagliga svenska nyheter för dig som jobbar med martech, digitalt

Select a membership level

Det absolut minsta stödet. Tack ändå!

reward item
reward item
$2.50
per month
Du snubblar in då och då. Hittar svaret din kund eller ditt säljmöte krävde. Copy-pastar och lägger det på minnet. Absolut! Tackar ändå.
  • Support till MKSE

Du är en riktig supporter! Stort tack

reward item
reward item
$6.50
per month
Du är här nästan dagligen och följer med i branschens utveckling. Du gillar allt du läst och lärt dig under din karriär och vill visa din uppskattning. Älskar det. Stort tack!
  • Support till MKSE

Älskar dig också. Personlig rådgivning

reward item
reward item
$62
per month
Affärsmässiga beslut har fattats. Källan för information är otvivelaktig. Du är ett fan. Vi är oändligt tacksamma. Så pass tacksamma att du via en personlig Patreon Lens Videochat Live öppnar upp en gräddfil med personliga samtal och rådgivning. Dessutom kommer du åt MKSE.com ständigt växande videoarkiv med de bästa föreläsningarna inom CX och CMS. Uppdateras löpande.
  • Exclusive Lens Access
  • Support till MKSE

About MKSE.com

10 000 sökbara artiklar om branschen. Det är vad vi bjuder på och dagligen adderar till. Allt för att du ska finna svar, lära sig, hitta partners, teknikval och digitalkunskap. Det är varken enkelt eller gratis. Därför skulle vi nu gärna vilka att du eller ditt företag hjälper oss att fortsätta. För en ynka tjuga. Låter överkomligt? 19 SEK i månaden ger support så att MKSE.com drivs vidare.

Visste du, det finns en anledning till att det knappt finns några svenska tidskrifter kvar om IT, digitalisering eller kommunikation. Hjälp till att behålla vår lokala nyhetsbevakning. Det kan vara så att du kommit behöva inspirations- och nyhetsboosten i alla nutid och framtid proaktiva samtal med kund, kollega. Eller för att vara påläst med det senaste inför en anställningsintervju.

Stort tack på förhand!
Goals
100% complete
När vi når denna summa i månaden börjar vi planera den stora MKSE.com-dagen! Liveintervjuer, trender med analyssinstitut, hype charts, plattformsutvärderingar och mycket mer.
2 of 2
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
1
Image
1
Writing
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
1
Image
1
Writing
3
Videos

Recent posts by MKSE.com

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits